De workshop

Sticky rice, gestoomde vis in bananenbladeren, heerlijke sterke vissaus, citroengras en Aziatische basilicum. Zomaar een greep uit de ingrediënten van de keuken van Laos. Laos onderscheidt zich van andere landen in Zuidoost-Azië en de keuken van Laos bevat veel bijzondere gerechten die veel van elkaar verschillen. Wat de gerechten allemaal wel gemeen hebben is dat ze vaak gebruik maken van alle smaakpapillen!

Laos’ eten: lap, mok pa en som tam

Bij de namen van de gerechten larb, mok pa en som tam zal bij de meeste mensen niet direct een belletje gaan rinkelen. Echter, als je bekijkt hoe deze gerechten gemaakt worden kan je niet anders dan watertanden. Zelf Laos’ eten leren maken? Kom dan bij ons langs voor de ‘Kookworkshop Laos’. Perfect voor een zakelijk uitje, een uitje met vrienden en vriendinnen of een andere gelegenheid. Leer meer over deze keuken tijdens de Laotiaanse kookworkshop

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. U ontvangt spoedig een reactie.

Wat krijg je?
Inclusief (alcoholische) consumpties
Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
Inclusief de BTW
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 3,5 uur

Wat kost het?

Deze kookworkshop kost nu € 85 (incl BTW) per persoon.

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp