De workshop

Tijdens de kookworkshop Costa Rica gaan jullie aan de slag met een aantal culinaire tradities, die zijn samengebracht vanuit Afrika, Zuid-West Europa en China. Wat dat betreft vormt de keuken van Costa Rica een unieke combinatie. Deze kookworkshop is een goede keuze als jullie de keuken van Costa Rica graag beter willen leren kennen. Dankzij de ligging tussen twee oceanen mogen de vis, schelp- en schaaldieren natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast staat de keuken van Costa Rica bekend om de grote hoeveelheid vers fruit en groenten.

Kookworkshop Costa Rica

De kookworkshop vormt een uitstekende voorbereiding op bijvoorbeeld een huwelijksreis naar dit prachtige land. Indien jullie al op reis zijn geweest naar dit mooie land is ‘gallo pinto’ waarschijnlijk een bekend gerecht. Het staat voor ‘gevlekte haan’, maar bestaat gek genoeg uit rijst met bonen. Het gerecht wordt op smaak gemaakt met ui, koriander en worcestershiresaus. De Costa Ricanen eten het gerecht als stevig ontbijt en gebruiken een variant genaamd ‘casados’ voor de lunch. Tijdens de kookworkshop  gaan we uiteraard aan de slag met de lokale ingrediënten om bijzondere gerechten te creëren.

De keuken uit Costa Rica

In deze keuken vind je verder veel kip, net als varkensvlees en steak. Verder kun je rekenen op rode en zwarte bonen in combinatie met rijst. Ook gebakken banaan en sla of kool met tomaat ligt er vaak op het bord. Enkele traditionele gerechten uit Costa Rica zijn onder andere ‘arroz con pollo’, ‘barbudos’ en ‘olla de carne’. Dit zijn respectievelijk vlees met kip, een omelet met sperziebonen en een maaltijdsoep met daarin vlees, banaan en yucca. De gerechten die we tijdens de kookworkshop Costa Rica bereiden zorgen samen voor een heerlijk traditionele maaltijd.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. U ontvangt spoedig een reactie.

Wat krijg je?
Inclusief (alcoholische) consumpties
Prijs gebaseerd op minimaal 10 deelnemers
Inclusief de BTW
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 3 uur

Wat kost het?

Deze kookworkshop kost nu € 85 (incl BTW) per persoon.

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp