De workshop

Tijdens de Hawaiiaanse kookworkshop gaan we in op de heerlijke keuken die dit Amerikaanse eiland rijk is. Het vormt een combinatie van de keukens uit Engeland, Japan en Polynesië. Belangrijke ingrediënten in veel van de gerechten zijn landbouwproducten, naast bijvoorbeeld zeedieren, pasta en rund. Veel lokale restaurants serveren rijst en bami, iets dat veel mensen tijdens hun huwelijksreis ontdekken. Op Hawaii woont een groot aantal Aziaten, waardoor er diverse invloeden van die keukens te vinden zijn. De blanke Amerikanen genieten vooral van de Hawaiiburgers, dat zijn hamburgers met daarop bijvoorbeeld kruiden, groenten, zeedieren en uiteraard een fijne jus. Een superleuke workshop deze Amerika Hawaii kookworkshop

Kookworkshop en huwelijksreis naar Amerika Hawaii

Gingen jullie onlangs op huwelijksreis naar Hawaii en willen jullie ook vrienden en kennissen kennis laten maken met de heerlijke keuken van dit eiland, of gaan jullie nog op reis en zoeken jullie naar de ideale voorbereiding? De rijke Hawaiiaanse keuken maakt het goed mogelijk om een bijzondere kookworkshop samen te stellen. We zorgen er daarmee graag voor dat jullie zowel de Chinese invloeden op Hawaii als bijvoorbeeld de bekende melk van kokosnoten kunnen proeven. De mix van verschillende stijlen zorgt ervoor dat de Amerika Hawaï kookworkshop op een soms bijna onnavolgbare manier in elkaar zit.

De keuken uit Hawaii

De keuken uit Hawaii zorgt in ieder geval voor soep als voorgerecht, daar zijn de lokale inwoners dol op. Het zijn vooral de dikke Spaanse soepen en de soepen met noedels die het er erg goed doen. Als hoofdgerecht genieten veel inwoners van Hawaii graag van een stoofschotel, iets waar we tijdens de kookworkshop Hawaii uitstekend mee uit de voeten kunnen. Daarnaast werken we binnen de Hawaiiaanse kookworkshop bijvoorbeeld met ingrediënten als tonijn, marlijn, zwaardvis en makreel. Daarnaast zijn er binnen de gerechten uit de lokale Hawaiiaanse keuken vaak zoete aardappelen, brood, vruchten, noten en taro aanwezig. Met name binnen de toetjes mogen die haast niet ontbreken. De Hawaiiaanse kookworkshop zorgt wat dat betreft voor een uniek inkijkje in de keuken van Hawaii.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. U ontvangt spoedig een reactie.

Wat krijg je?
Prijs op aanvraag
Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp