De workshop

 

 

Er wordt wel gezegd “zo zout heb je het nog nooit gegeten”. En dat kan ook wel kloppen als je ziet hoeveel zout er in ons dagelijkse voeding zit. 80% van het zout (natrium) dat wij dagelijks binnenkrijgen komt uit keukenzout dat fabrikanten toevoegen aan brood, kant en klaar producten vlees, vleeswaren en kaas. De andere 20 % voegen wij zelf toe tijdens het bereiden van gerechten.
op die manier krijg je gemiddeld twee keer zoveel zout per dag binnen dan wat je lichaam kan opnemen. Geen gezonde ontwikkeling. Leer meer over koken zonder zout.

Tijdens de kookworkshop krijg je een idee wat kruiden en specerijen kunnen doen in je gerechten zodat je het zout helemaal links kunt laat staan. En je ook nog eens een heerlijk gerecht maakt!

Spice Wise
Geschreven door Michel Hanssen gaat over het gebruik van kruiden en specerijenmengsels tijdens het koken. Verder zit het boek ( koken zonder zout ) vol tips en prachtige recepten om eindeloos mee te combineren. De recepten zijn allemaal zonder zout en zijn dan ook een inspiratiebron om dagelijks mee aan de slag te gaan.

Tijdens deze workshop gaan wij een mooi 3 gangen diner koken uit Spice Wice en na afloop van de workshop neem je het boek mee naar huis. Zo kun je na deze workshop zonder zout de meest lekkere en gezonde diners maken!

Deze bijzondere kookworkshop duurt 3 uur en is inclusief (alcoholische) consumpties. Heeft u vragen of wenst u een scherpe offerte op maat? Maak dan vrijblijvend gebruik van het contactformulier hieronder. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Wat krijg je?
Prijs op aanvraag
Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp