Koken zonder zout workshop

  De koken zonder zout workshop duurt 3 uur                        De prijs van deze kookworkshop is op aanvraag

Er wordt wel gezegd “zo zout heb je het nog nooit gegeten”. En dat kan ook wel kloppen als je ziet hoeveel zout er in ons dagelijkse voeding zit. 80% van het zout (natrium) dat wij dagelijks binnenkrijgen komt uit keukenzout dat fabrikanten toevoegen aan brood, kant en klaar producten vlees, vleeswaren en kaas. De andere 20 % voegen wij zelf toe tijdens het bereiden van gerechten. op die manier krijg je gemiddeld twee keer zoveel zout per dag binnen dan wat je lichaam kan opnemen. Geen gezonde ontwikkeling. Tijdens de kookworkshop krijg je een idee wat kruiden en specerijen kunnen doen in je gerechten zodat je het zout helemaal links kunt laat staan. En je ook nog eens een heerlijk gerecht maakt!

Een voorproefje: koken zonder zout 

Geschreven door Michel Hanssen gaat over het gebruik van kruiden en specerijenmengsels tijdens het koken. Verder zit het boek ( koken zonder zout ) vol tips en prachtige recepten om eindeloos mee te combineren. De recepten zijn allemaal zonder zout en zijn dan ook een inspiratiebron om dagelijks mee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop gaan wij een mooi 3 gangen diner koken uit Spice Wice en na afloop van de workshop neem je het boek mee naar huis. Zo kun je na deze workshop zonder zout de meest lekkere en gezonde diners maken! 

Benieuwd naar dit boek? Lees er alles over in: Het kan écht: lekker koken met minder zout kookworkshop

Bij de koken zonder zout workshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Inclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een koken zonder zout Kookworkshop 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!