Kerstmenu kookworkshop

  De Kerstmenu kookworkshop duurt 4 uur                                  De prijs van deze kookworkshop is op aanvraag

Voor veel mensen is het samenstellen van een kerstmenu een flinke opgave, en daarom bieden we een kerstmenu kookworkshop aan. Welke gerechten passen perfect bij de kerstdagen en hoe stel je een kerstmenu samen waar iedereen blij van wordt? Tijdens de kerst kookworkshop leer je hoe je een heerlijk en compleet kerstmenu op tafel zet. Met de kerstdagen pakken we graag uit met eten en drinken. Daarom leer je tijdens de kerst kookworkshop niet alleen welke gerechten goed in een kerstmenu passen, maar ook welke wijnen je daarbij kunt schenken.

Een voorproefje van het kerstmenu 2023

Het traditionele kerstdiner bestaat uit heel andere recepten dan we tegenwoordig gewend zijn. Inmiddels hebben we een kerstontbijt, kerstlunch of kerstbrunch en een kerstdiner. Tijdens de kerst kookworkshop leer je meer over de traditionele kerstmenu’s en hoe deze de gerechten van vandaag inspireren. Met behulp van de chefkok leren jij en je gezelschap binnen enkele uren een lekker kerstmenu te bereiden voor onvergetelijke kerstdagen.

Om kersttradities te eren kun je tijdens de offerteaanvraag aangeven of je bijvoorbeeld bepaalde gerechten wilt leren maken. In dit veld is er ook ruimte om andere wensen, allergieën en uitzonderingen te vermelden. Je kunt de kerst kookworkshop volgen met maximaal 95 personen. De workshop is hierdoor ook geschikt als uniek bedrijfsuitje voor (middel)grote bedrijven. Tijdens de workshop ga je in kleine groepjes aan de slag om verse ingrediënten om te toveren tot een heerlijk kerstmenu. Het is uiteraard ook mogelijk om een kerst kookworkshop te boeken voor een kleiner gezelschap.

Bij de kerst kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Inclusief de BTW

Prijs op aanvraag, gebaseerd op 10 personen

Boek een kerstmenu kookworkshop

Ben je benieuwd hoe een kookworkshop voor het kerstmenu verloopt en wat de kosten zijn? Neem nu contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Eventuele opmerkingen, (dieet)wensen en vragen kun je tijdens de aanvraag naar ons versturen. Wees er snel bij, want de plekjes voor kerst zijn beperkt!