De workshop

Voor veel mensen is het samenstellen van een kerstmenu een flinke opgave, en daarom bieden wij een kerstmenu kookworkshop aan. Welke gerechten passen er perfect bij de kerstdagen en hoe kunt u een kerstmenu samenstellen waar iedereen blij van wordt? Tijdens de kerst kook workshop leert u hoe u een heerlijk en compleet kerstmenu op tafel zet. We pakken met de kerstdagen graag uit met eten en drinken. Daarom leert u tijdens de kerst kookworkshop niet alleen welke gerechten er goed in een kerstmenu passen, maar ook welke wijnen u daarbij kunt schenken.

Het traditionele kerstdiner bestaat uit hele andere recepten dan wij tegenwoordig gewend zijn. Inmiddels hebben wij een kerstontbijt, kerstlunch of kerstbrunch en een kerstdiner. Tijdens de kerst kookworkshop leert u meer over de traditionele kerstmenu’s en hoe deze de gerechten van vandaag inspireren. Met behulp van de chef kok leren u en uw gezelschap binnen enkele uren om een lekker kerstmenu te bereiden voor onvergetelijke kerstdagen.

Om kerst tradities te eren kunt u tijdens de offerte aanvraag aangeven of u bijvoorbeeld bepaalde gerechten wilt leren maken. In dit veld is er ook ruimte om andere wensen, allergieën en uitzonderingen te vermelden. U kunt de kerst kookworkshop volgen met maximaal 95 personen. De workshop is hierdoor ook geschikt als uniek bedrijfsuitje voor (middel)grote bedrijven. Tijdens de workshop gaat u in kleine groepjes aan de slag om verse ingrediënten om te toveren tot een heerlijk kerstmenu. Het is uiteraard ook mogelijk om een kerst kookworkshop te boeken voor een kleiner gezelschap.

Volg snel een kerst kookworkshop

Bent u benieuwd hoe een kookworkshop voor het kerstmenu verloopt en wat de kosten worden? Neem nu contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Eventuele opmerkingen, (dieet)wensen en vragen kunt u tijdens de aanvraag naar ons versturen. Wees er snel bij want de plekjes voor kerst zijn beperkt!

 

 

Wat krijg je?
Prijs op aanvraag
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 4 uur

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp