De workshop

Kookcursus Utrecht: Italiaans koken

Zin in een kookcursus in Utrecht om Italiaans te koken en benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Met onze keuzehulp helpen we u graag stap voor stap op weg. Geef ons aan met hoeveel personen u wilt komen en of u al een datum in gedachten heeft. Onze workshops zijn bedoeld voor 10 personen of meer. In sommige gevallen kunnen we ook voor kleinere groepen een leuk arrangement samenstellen. En is de groep (veel) groter? Ook dan denken we graag met u mee, zodat jullie samen heerlijk Italiaans kunnen komen koken.

Zin in een Italiaanse kookcursus in Utrecht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. We horen graag van u.

Italiaanse kookworkshop

Zin in een italiaanse kookworkshop in Utrecht? Het is de favoriete keuken van veel mensen, en we snappen heel goed waarom. Tijdens de kookcursus gaan we aan de slag met heerlijk verse ingrediënten, waar we jullie graag goed mee leren koken.

We koken pasta’s, pesto’s, risotto’s en bijvoorbeeld panna cotta, net als andere typisch Italiaanse gerechten waar we allemaal van houden. Dat doen we met verse en pure ingrediënten, zoals bloem, eieren en olie. Op die manier maken jullie zelf de pasta, net als de andere Italiaanse gerechten.

Ondertussen vertellen we graag over de rijke Italiaanse keuken, zoals een ware grootmoeder dat daar zou doen. En bij de maaltijd waar jullie samen van genieten serveren we natuurlijk een goed glas Italiaanse wijn. Het is op die manier een heel fijne keuken voor een kookcursus in Utrecht, bijvoorbeeld met een groep vrienden of met heel de familie.

Ook voor bedrijven en vrijgezellenfeesten

De kookcursus Italiaans in Utrecht organiseren we bovendien vaak voor bedrijven en vrijgezellenfeesten. Heeft u met de afdeling of met heel het bedrijf iets te vieren en zoekt u daarvoor naar een leuke en vooral lekkere activiteit? Dan is het een uitstekend idee om samen Italiaans te komen koken. Wij zorgen voor alle ingrediënten en de belangrijke kookbenodigdheden, zodat jullie daar meteen mee aan de slag kunnen.

We organiseren het koken en natuurlijk ook het tafelen, inclusief heerlijke Italiaanse wijn die goed past bij de ingrediënten die we serveren. Op die manier is het voor jullie een geweldige ervaring, die uitstekend geschikt is voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Goed geschikt om samen te eten, bijvoorbeeld om daarna nog even de stad in te gaan om daar een drankje te gaan doen.

En benieuwd wat we naast de Italiaanse kookcursus in Utrecht kunnen organiseren? Er zijn workshops beschikbaar op basis van de verschillende lokale keukens, net als op basis van een thema zoals koken met BBQ, koken met bier of koken met whisky. De keuken heeft voor ons geen geheimen, zowel voor het diner als wanneer jullie samen willen werken aan een onvergetelijke borrel.

Wat krijg je?
Inclusief (alcoholische) consumpties
Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
Inclusief de BTW
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 3 uur

Wat kost het?

Deze kookworkshop kost nu € 75 (incl BTW) per persoon.

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp