Insecten kookworkshop

  De Insecten kookworkshop duurt 3 uur                                  De prijs van deze workshop is op aanvraag

Keukenvuur is innovatief en vooruitstrevend, iets dat prachtig blijkt uit onze kookworkshop met insecten. Lijkt het leren koken met insecten u een uitdaging? Dan is deze workshop zeker het overwegen waard. Wist u bijvoorbeeld dat u al geregeld insecten eet? Tijdens de kookworkshop bereiden we een uitdagend 3-gangenmenu op basis van sprinkhanen, buffalo-wormen en triobolo-wormen.

Koken met insecten? Jazeker!

Koken met insecten kan in het begin misschien intimiderend lijken, maar met de juiste bereiding en recepten kunnen ze een smakelijke aanvulling zijn op een maaltijd. Of het nu gaat om een knapperige insectensnack, een rijke insectenburger of een romige insectenpasta, de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos.

Bovendien zijn er tegenwoordig veel bedrijven die insectenproducten aanbieden, van gedroogde insecten tot insectenmeel, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om te experimenteren met insectengerechten in je eigen keuken!

Bij de Insecten kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Insecten kookworkshop

Heb je vragen of opmerken over de kookworkshop, eventuele voorkeuren en/of allergieën? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de koken met insecten kookworkshop.