Dim sum kookworkshop

  De Dim sum kookworkshop duurt 3 uur                                  Je betaald € 75 p.p. (inclusief BTW)

Niet iedereen kent de betekenis van Dim Sum. Het betekent ‘punthartjes’, ‘hartgenoegens’ of ‘hartverwarmers’, drie benamingen voor dit zalige gerecht. Tijdens de kookworkshop Dim Sum gaan we samen aan de slag met kleine hapjes, die samen voor een fijne maaltijd zorgen.

Ontdek unieke dim sum smaken

Dim sum is een traditionele Chinese keuken die voornamelijk bekend staat om zijn kleine hapjes geserveerd in bamboe stoommandjes of op kleine borden. Deze culinaire kunst heeft zijn oorsprong in de theehuizen van Kanton (nu Guangzhou) en wordt vaak geassocieerd met de Chinese traditie van “yum cha” (theedrinken). Dim sum-gerechten variëren van hartige dumplings en gestoomde broodjes tot zoete gebakjes en taarten.

Enkele populaire dim sum-gerechtjes zijn “har gow” (garnalendumplings), “siu mai” (varkensvlees en garnalen dumplings) en “char siu bao” (gestoomde broodjes gevuld met barbecue varkensvlees). Dim sum wordt traditioneel geserveerd met thee en is ideaal voor delen, waardoor het een populaire keuze is voor familiebijeenkomsten en sociale bijeenkomsten.

Bij de Dim sum kookworkshop inbegrepen

Alcoholische en non-alcoholische drankjes

Alle ingrediënten en kookbenodigdheden 

Inclusief de BTW

Prijs gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen

Boek een Dim sum Kookworkshop 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!