De workshop

Cambodja is het land van de wereldberoemde Kampot peperkorrels en het land van de Mekong rivier waar grote hoeveelheden vis door zwemmen. Maar Cambodja is ook het land van een grote hoeveelheid tropische vruchten en ingelegde groenten.Volg een Cambodjaanse kookworkshop en leer meer.

Naast rijst en vis is er echter nog veel meer waar de keuken van Cambodja bekend om staat, dit leer je tijdens de Cambodjaanse kookworkshop. Gefermenteerde sauzen, ingelegde groenten en peper zijn de belangrijkste smaakmakers. In tegenstelling tot andere landen in Zuidoost Azië wordt chili daarentegen veel minder gebruikt.

Deze ingrediënten staan aan de basis van een aantal heerlijke Cambodjaanse gerechten. De Cambodjaanse keuken onderscheidt zich van andere landen door het gebruik van de Kampot peper in plaats van chili. Ook de ingelegde groenten zijn erg populair en vanwege de ligging van het land wordt er veel vis gegeten.

Cambodjaanse kookworkshop

Benieuwd wat de Cambodjaanse keuken voor jou in petto heeft? Kom dan langs bij onze Kookworkshop Cambodja. In 3 uur tijd nemen we je mee op culinaire reis door dit prachtige land en ga je zelf een aantal heerlijke gerechten bereiden. Daarmee is de kookworkshop het perfecte zakelijke uitje, maar ook uitstekend voor een dag vermaak met vrienden of familie.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. U ontvangt spoedig een reactie.

Wat krijg je?
Inclusief (alcoholische) consumpties
Prijs gebaseerd op minimaal 10 deelnemers
Inclusief de BTW
Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 3 uur

Wat kost het?

Deze kookworkshop kost nu € 85 (incl BTW) per persoon.

Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.

Vind je het lastig om te kiezen?

Geen probleem, we helpen je graag een handje

Start de kookworkshop keuzehulp