Nu de coronacrisis langzaam aan haar eind komt, de horeca weer open mag en mensen weer kunnen genieten van elkaars gezelschap is dit het perfecte moment om het teamgevoel weer terug te brengen met een gezellig bedrijfsuitje. Of je nu kiest voor een kookworkshop met een spannend thema of met de lokale keuken. Bij KEUKENvuur is jouw team van harte welkom.

Geniet van een exclusieve kookworkshop

Bedrijfsuitjes zijn bedoeld om samen te ontspannen, elkaar ook buiten werk beter te leren kennen en een sterkere band op te bouwen. Onze kookworkshop zorgt er niet alleen voor dat iedereen leert om iets lekkers op tafel te zetten, maar ook voor een sterker en hechter team. Door samen de keuken in te gaan leer je op een andere manier met elkaar samenwerken. Dit komt niet alleen goed van pas in de keuken maar ook op de werkvloer en in de privésfeer.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en kan geboekt worden voor een groep vanaf 10 personen. Drankjes, ingrediënten en kookgerei staan bij aanvang voor jullie klaar. Onder begeleiding van een professionele kok leren jullie de basis van het koken onder de knie te krijgen en flansen jullie heerlijke gerechten in elkaar. Na de workshop nemen alle teamleden nieuwe vaardigheden mee naar huis met een goed gevuld buikje. Kortom is onze kookworkshop een uitstekende manier om ontspanning, teambuilding en gezelligheid te combineren.

Kookworkshop met een thema

De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor er altijd wel een thema te vinden is die perfect aansluit op de wensen van het hele team. Gaan jullie bijvoorbeeld voor een vegetarisch of veganistisch menu, willen jullie leren koken met chocolade of gaan jullie op de avontuurlijke tour door te koken met insecten?

Onze kookworkshops zijn geschikt voor iedereen. Zijn er bijvoorbeeld teamleden met allergieën of overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten dan houden wij hier rekening mee. De workshop is volledig aan te passen aan de wensen van het team. Hierdoor creëren wij hopelijk een onvergetelijke ervaring voor de hele groep. Ben je benieuwd naar alle verschillende thema’s die wij aanbieden? Bekijk hier alle thema-kookworkshops. 

Kookworkshops op niveau

Samen koken is altijd gezellig en bij KEUKENvuur zorgen wij ervoor dat iedereen het gezellig heeft. Zijn jullie bijvoorbeeld op zoek naar een kookworkshop waarbij een professionele kok jullie de basis aanleert of bestaat jouw team uit ware thuis chefs? Ongeacht het kookniveau van jouw teamleden creëren wij een unieke en exclusieve kookworkshop waar het hele team van kan leren. Zo zorgen onze professionele koks ervoor dat beginnende koks zich kunnen richten op de basis terwijl gevorderde koks hun technieken kunnen verbeteren.

Onze kookworkshop op niveau zorgt ervoor dat iedereen een lekker gerecht met een culinair randje op tafel kan zetten. Toch is het niet zo belangrijk dat het gerecht er prachtig uitziet. Onze kookworkshops draaien om gezelligheid, sfeer en smaak. Daarom doen wij er alles aan om iedereen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Kookworkshop met een thema bij keukenvuur

De beste ideeën worden gedeeld tijdens het koken of aan tafel. Kies voor een bedrijfsuitje waarmee je niet alleen ontspant maar ook een nieuwe vaardigheid leert. Zo kan het hele team na een welverdiend bedrijfsuitje weer goed gehumeurd aan de slag! Neem contact op voor de mogelijkheden of gebruik onze keuzehulp

Lees ook

Koken met duurzame ingrediënten is een stuk makkelijk geworden

Kelantan een culinair paradijs in Maleisië

Dim Sum workshop gezellig je week goed af sluiten of beginnen

Laat een reactie achter