De kookworkshop voor grote groepen heeft een actief en creatief karakter. Wij zorgen er samen met jullie voor dat de groep een nieuwe keuken kan ontdekken onder begeleiding van een chef-kok. Tijdens de kookworkshop gaan jullie aan de slag kunnen met gerechten die je anders niet zo snel op tafel zet. Willen jullie de Franse of de Italiaanse keuken beter leren kennen of zoeken jullie het verder weg met een Vietnamese kookworkshop?

Kookworkshop voor grote groepen in Utrecht 

teamuitje bij keukenvuur

Tijdens de  kookworkshops voor grote groepen gaan we in teams aan de slag onder begeleiding van een professionele chef-kok.

Hij zorgt voor de juiste wijze van bereiden en leert jullie nieuwe technieken om de verschillende ingrediënten op een vlotte en vooral  manier te bereiden. We brengen deze ingrediënten vervolgens op smaak met verrassende kruiden en specerijen.

 

 

Ruim 20 verschillende kookworkshops

Voor grote groepen bieden wij meer dan 20 verschillende workshops aan. De kookstudio heeft bovendien ruimte voor maar liefst 100 mensen. Genoeg ruimte om met een grote groep te koken! Afhankelijk van welke workshop jullie kiezen, adviseren onze experts over de voorbereidingen. Zo gaan jullie goed voorbereid aan de slag met een kookworkshop naar keuze of een kookworkshop op maat

Thema en streetfood kookworkshop voor grote groepen

Binnen de kookworkshops voor grote groepen zijn er daarnaast enkele thema’s en streetfood workshops beschikbaar. We kunnen bijvoorbeeld een olijfolie kookworkshop organiseren of er met een chocolade workshop voor zorgen dat er van alles te snoepen valt. Zijn jullie een avontuurlijk team? Ga dan voor een workshop koken met bier of met insecten! Liever borrelen? Ga dan voor een tapas borrel kookworkshop of  een algemene borrel workshop. Neem contact op en ontdek de eindeloze mogelijkheden waarmee wij onze klassen steeds weer verrassen! 


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.