Voor grote groepen

Kookworkshop voor grote groepen in Utrecht

Bij KEUKENvuur organiseren we kookworkshops die speciaal zijn ontworpen voor grote groepen. Deze workshops beloven niet alleen lekker eten, maar ook een gezellige avond vol teambuilding, sfeer, en verborgen talenten die naar boven komen. Onze kookstudio in Utrecht biedt de ideale ruimte voor gezellige avonden met vrienden, familie-uitjes, bedrijfsuitjes, en meer.

Ruime keuze uit meer dan 20 kookworkshops

Voor grote groepen hebben we een breed scala aan meer dan 20 verschillende workshops beschikbaar. Onze ruime kookstudio biedt plaats aan maar liefst 100 mensen, wat zorgt voor een gezellige sfeer en voldoende ruimte voor groepsactiviteiten. Afhankelijk van welke workshop jullie kiezen, zullen onze experts jullie adviseren en begeleiden, zodat jullie goed voorbereid aan de slag kunnen met een kookworkshop naar keuze of zelfs een kookworkshop op maat!

Thema- en Streetfood Kookworkshops voor Grote Groepen

Binnen onze kookworkshops voor grote groepen bieden we diverse thema’s en streetfood workshops aan. Zo kunnen we een olijfolie kookworkshop organiseren, waarbij jullie mooie gerechten bereiden en nieuwe kooktechnieken leren. Of wat dacht je van een chocolade workshop waarbij je verschillende gerechten maakt en van alles te snoepen valt? Voor de avontuurlijk ingestelde groepen hebben we workshops waarbij je gerechten maakt met bier of zelfs met insecten! Deze workshops zijn gegarandeerd een beetje spannend en zullen zeker voor een gezellige avond zorgen.

Teambuilding en Bedrijfsuitjes

Onze kookworkshops zijn niet alleen bedoeld voor gezellige avonden, maar ook voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Ze bieden de ideale gelegenheid om taken te verdelen, samen te werken en te genieten van lekker eten. Dit versterkt niet alleen de teamspirit, maar biedt ook een mooie invulling voor zakelijke events. Bedenk samen met je collega’s de beste gerechten en laat de creativiteit en passie voor koken de vrije loop.

Direct een kookworkshop boeken?

Wil je meteen jouw kookworkshop in Utrecht reserveren? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om je kookworkshop in Utrecht te organiseren. Reserveren is eenvoudig, en binnenkort genieten jullie van een gezellige en smaakvolle avond in onze prachtige keukenstudio in Utrecht! Benieuwd naar welke kookworkshops wij op dit moment aanbieden? 

 

Ontdek onze

kookworkshops

 

Heb je nog vragen

of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een kookworkshop op maat voor grote groepen? Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051 of bekijk hier een overzicht van de meest gestelde vragen over onze kookworkshops.