Kookworkshop Utrecht

Kookworkshop in Utrecht organiseren? Onze kookstudio is vanuit heel de provincie goed bereikbaar, net als vanuit het centrum van de stad. We zorgen er op een mooie locatie voor dat we goed de ruimte hebben om samen met jullie te koken, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. We ontvangen groepen voor allerlei gelegenheden, zowel voor een Italiaanse kookworkshop als voor andere thema’s, lokale keukens en met de meest heerlijke ingrediënten.

Op zoek naar een leuke manier om uw verjaardag te vieren of op zoek naar een activiteit voor de afdeling of het hele bedrijf? Wij zorgen er onder begeleiding van een professionele kok voor dat jullie een leuke kookworkshop kunnen organiseren. Ontdek bijzondere lokale keukens of ga aan de slag met een leuk thema, zowel voor de borrel als voor het diner. En willen jullie graag een keer halal, vegetarisch/ vegan of bijvoorbeeld glutenvrij komen koken? We leggen jullie vanaf de basis uit hoe dat werkt of zetten de puntjes op de ‘i’ als jullie daar al meer ervaring mee hebben.

vrijgezellen kookworkshop keukenvuur regionaal koken bij keukenvuur umc kookworkshop keukenvuur

Ontdek de bijzondere lokale keukens

Benieuwd naar de verschillende bijzondere lokale keukens om mee te komen koken? Tijdens een kookworkshop in Utrecht kunnen jullie bijvoorbeeld aan de slag met de Indonesische of Indiase keuken. Het zijn populaire keukens, net als die uit Thailand, Vietnam en bijvoorbeeld Mexico. Daarnaast kennen we de bijzondere ingrediënten uit Frankrijk, Cuba, Costa Rica en bijvoorbeeld de Filipijnen. Het zijn de lokale keukens met hun eigen karakter die hete bijzonder maken om daarmee aan de slag te gaan.

Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u nog even terug naar het Caribisch Gebied, Cambodja of bijvoorbeeld Australië en het Amerikaans Hawaii? Wij nemen jullie mee naar die bijzondere landen, tijdens een kookworkshop in de provincie Utrecht. Ontdek de keukens van Mauritius en bijvoorbeeld Laos of het populaire Italië. Wij zorgen voor zowel de ingrediënten als bijpassende drankjes, waar jullie tijdens de workshop onbeperkt gebruik van kunnen maken. Op die manier wordt het hoe dan ook een geslaagde dag, waarbij wij ervoor zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken.

Workshop per thema

Naast de lokale keukens organiseren we kookworkshops voor Utrecht-centrum op basis van verschillende thema’s. Jullie kunnen denken aan een seizoensmenu dat we samen gaan koken, net als een barbecue workshop of een workshop met alleen maar chocolade. En zin in whisky of bijvoorbeeld in een workshop waarbij er geen zout nodig is tijdens het koken? We koken als medicijn en maken op allerlei manieren gebruik van olijfolie, waardoor we daar werkelijk alle kanten mee op kunnen. Op die manier kunnen jullie op een heel bijzondere manier leren koken, uiteraard met 100% verse ingrediënten.

Onze kookworkshops in Utrecht organiseren we standaard in onze professionele kookstudio. Daar hebben we de beschikking over al het belangrijke kookgerei en is voldoende ruimte om iedereen plaats te bieden. Zowel om te koken als om daarna samen te dineren, zodat jullie genieten van de heerlijke maaltijd uit een lokale keuken of binnen een bepaalde thema. En gaan jullie liever aan de slag met de borrel? Ook dat kan, dankzij de Dim Sum, het streetfood, de tapas of de sushi waarmee we koken. Op die manier stellen we graag een workshop koken in Utrecht samen die perfect aansluit op dat wat jullie voor ogen hebben.

Voor bedrijven en vrijgezellenfeesten

De kookworkshops in Utrecht organiseren we onder andere voor bedrijven en voor vrijgezellenfeesten. We zorgen ervoor dat er voldoende plaats is voor iedereen uit de groep. En vinden jullie het belangrijk om op een actieve manier samen te werken of om de vrijgezel op een leuke manier in het zonnetje te zetten? Zelfs daar kunnen we rekening mee houden, om er een heel bijzondere gelegenheid van te maken.

We zijn goed bereikbaar vanuit zowel Utrecht-centrum als de rest van de provincie en ook de rest van Nederland. Dat betekent dat iedereen er makkelijk naartoe kan komen en ook vlot weer op weg naar huis kan zijn. Wij zorgen er vanuit onze locatie voor dat jullie makkelijk bij elkaar kunnen komen, om samen te genieten van een geslaagde workshop. Dat ronden we natuurlijk af met een fijne maaltijd of een gezellige borrel, afhankelijk van waar jullie samen aan hebben gewerkt.

Kookworkshop provincie Utrecht

Een kookworkshop organiseren in de provincie Utrecht of vanuit het centrum op zoek naar een geschikte locatie? Wij zorgen ervoor dat jullie op een bijzondere manier kunnen komen koken, waarbij wij alles voorbereiden. We doen de boodschappen en zorgen ervoor dat er voldoende drankjes beschikbaar zijn. Inclusief een biertje of een lekker wijntje, waardoor het jullie ook daar niet aan zal ontbreken. Tijdens de workshop zorgen wij voor de begeleiding die jullie wensen, door een professionele chef die in heldere taal kan uitleggen hoe u de gerechten naar een hoger niveau tilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kookworkshop in Utrecht en waar u rekening mee dient te houden? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Aan de hand van een paar vragen ontdekken we meer over uw plannen en waar u aan zit te denken. Op basis daarvan kunnen we u een voorstel op maat doen, zodat u goed weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Kookworkshop in Utrecht organiseren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.