Kookworkshop in Utrecht voor 10 personen of meer organiseren? We zijn gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. We nodigen jullie graag uit bij ons in de kookstudio in Utrecht, waar we alles tot onze beschikking hebben om als een echte chef met jullie te gaan koken. En ben je juist een beginner die de basics graag onder de knie wil krijgen? We leggen duidelijk uit hoe jullie er gebruik van kunnen maken om samen te werken aan een heerlijke maaltijd.

We organiseren workshops voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes, net als voor groepen vrienden en andere gezelschappen. Samen zorgen we voor een geslaagde kookworkshop in Utrecht. We regelen natuurlijk de ingrediënten die we gebruiken en zorgen voor de belangrijke kookbenodigdheden. Bovendien zorgen we voor de drankjes, die we zoveel mogelijk afstemmen op het thema of de lokale keuken waar jullie graag mee komen koken.

Op thema, keuken of voor de borrel

Benieuwd waar jullie mee aan de slag kunnen om te gaan koken in Utrecht? Dat kan bijvoorbeeld met een bepaald thema, zoals chocolade, bier of whisky. En willen jullie iets bijzonders proberen zoals insecten of een vegetarische maaltijd? We luisteren graag naar de specifieke wensen, zodat het een geslaagde workshop wordt waarin jullie anders leren koken of elkaar op een bijzondere wijze kunnen uitdagen.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in een groot aantal lokale keukens. Zin om Aziatisch te koken, zoals Thais of wellicht met de Sri Lankaanse keuken? We kennen de keukens van bijvoorbeeld Costa Rica en Mauritius, net als de typische Italiaanse keuken waar veel mensen enthousiast van worden. Op die manier zorgen we voor typische ingrediënten en bijzondere smaken, bijvoorbeeld op de manier zoals u die tijdens een mooie reis kunt gaan ontdekken.

Tenslotte organiseren we workshops speciaal voor de borrel, waarmee we ervoor zorgen dat jullie op een fijne manier kunnen koken en borrelen. We zorgen ook hier voor de drankjes, uiteraard inclusief de wijntjes en biertjes waar jullie zin in hebben. Op die manier wordt het een geslaagde kookworkshop in Utrecht voor 10 personen of meer, waarbij jullie zelf zo min mogelijk omkijken hebben naar alles wat daarvoor aanwezig moet zijn.

Kookworkshop in Utrecht: vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest

Kookworkshop in Utrecht organiseren, speciaal voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest? We doen dat standaard voor 10 personen of meer, waarvoor we meer dan voldoende ruimte hebben. Tijdens een workshop van 3 uur koken jullie met bijzondere ingrediënten en werken jullie samen aan een geslaagde maaltijd.

Benieuwd wat de mogelijkheden en de kosten zijn? Gebruik onze keuzehulp, waarmee we het je graag een beetje makkelijker maken. Andersom kunnen we je vaak goed van dienst zijn met speciale wensen, waardoor er van alles mogelijk is.

Zin in een kookworkshop in Utrecht voor 10 personen of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.