Kookworkshop in Utrecht voor 10 personen

Kookworkshops in Utrecht: een culinaire beleving

Bij ons in Utrecht kun je een onvergetelijke culinaire avond beleven met een kookworkshop. Of je nu met een groep van 10 of met grotere groepen vrienden of collega’s komt, iedereen is welkom in onze kookstudio. Onder professionele begeleiding leren jullie heerlijke gerechten bereiden uit verschillende keukens. Van een authentieke Italiaanse kookworkshop tot een sfeervolle BBQ workshop, de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Bekijk onze

Thema Kookworkshops

 

Bereikbaarheid en faciliteiten

Onze Kookstudio in het Hart van Utrecht Onze kookstudio is strategisch gelegen en gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. En het goede nieuws? Er is gratis parkeren beschikbaar! Dus of je nu uit de gemeente Utrecht komt of van verder weg, je kunt eenvoudig bij ons komen.

Leer koken als een pro: workshops voor ieder niveau

Tijdens de kookworkshop volgen jullie de leiding van echte experts. Samen koken jullie heerlijke eten, waarbij je nieuwe technieken en kruiden leert kennen. Of je nu een echte expert bent of juist de basics onder de knie wilt krijgen, onze begeleiding zorgt ervoor dat iedereen aan het eind van de avond trots is op zijn of haar kookkunsten.

 

 

Bekijk onze

Lokale keuken Kookworkshops

 

Kookworkshops: van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten

Naast bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, organiseren we ook workshops voor andere gezelschappen. Denk aan een middag met familieleden, een avond met vriendinnen of een teambuilding activiteit met collega’s. Dankzij onze ruime ervaring en brede keuze aan workshops, is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Contact en informatie: Jouw culinaire avontuur begint hier

Ben je benieuwd naar de tarieven of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het een herhaling vatbaar wordt. Dus, ben je op zoek naar een unieke culinaire activiteit in het centrum van Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kijken ernaar uit om samen met jou en je gezelschap een heerlijke maaltijd te bereiden. Eet smakelijk!

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051 of bekijk hier een overzicht van de meest gestelde vragen over onze kookworkshops.