Kookworkshop – Outing Holland

Culinair samenwerken op hoog niveau

We hebben een paar lastige jaren achter de rug. Toen de corona crisis in volle gang was, werden er in verschillende branches nieuwe personeelsleden aangenomen. Omdat de introducties van nieuwe medewerkers online gebeurde, werd het bedrijfsgevoel in veel branches niet op de juiste manier overgebracht. Toen de restricties opgeheven werden, merkten veel bedrijven dat nieuwe collega’s de kans moesten krijgen om elkaar op een andere manier te leren kennen. Een fysieke kennismaking in een laagdrempelige omgeving. Dit is ook wat Outing Holland dacht en onder begeleiding van KEUKENvuur hebben zij tijdens een kennis- en netwerkevent een grote kookopdracht uitgevoerd. Dit is de kookworkshop review van Outing Holland x KEUKENvuur. 

De avond opdracht draaide volledig om samenwerking. Tijdens de opdracht hebben 5 teams een groots diner verzorgt vanuit een zelfgebouwde tent voor de hele groep. Deze tent werd omgetoverd tot een pop-up restaurant, voorzien van een mobiele keukenunit met professionele apparatuur, pannen, potten en alles wat je nodig hebt om een mooi diner te bereiden.

Outing Holland x KEUKENvuur 

Onder begeleiding van een sfeer- en productieteam gingen de teams aan de slag met het koken. KEUKENvuur was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van heerlijke recepten voor zowel het snack team, het voorgerecht team, het hoofdgerecht team én het nagerecht team. De gerechtjes konden vervolgens worden besteld met QR-codes. De kookopdracht was de perfecte combinatie van kwaliteit en gerechten op hoog niveau. Die ook nog eens tegelijkertijd bereid konden worden in een tent én binnen de beschikbare tijd. 

Het eindresultaat van deze leerzame en lekkere kookworkshop? Heerlijke zelfbereide gerechten die nieuwe én doorgewinterde werknemers bij elkaar brachten. Benieuwd naar wat ons team voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op door een berichtje te sturen of bezoek onze website voor meer informatie over onze zakelijke kookworkshops! 

 

Laat een reactie achter