Zoekt u een kookworkshop op maat voor uw bedrijf? Met de afdeling of uw team werken aan heerlijke gerechten die bovendien een bijzondere relatie hebben met uw dagelijkse werkzaamheden?

Een bedrijfsmatige kookworkshop op maat vormt een uitstekende keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verschillende streetfood workshops om samen tot een bijzonder gerecht te komen of de diverse lokale keukens die we u kunnen laten ontdekken? We stemmen de kookworkshop op maat uiteraard af op het team, uw werkzaamheden en bijvoorbeeld uw ervaring met koken.

Kookworkshops voor bedrijven

We organiseren regelmatig kookworkshops voor bedrijven, we weten daardoor als geen ander wat u zoekt. Wij helpen de verschillende teamleden of specialisten op een bijzondere wijze samen te werken, buiten hun reguliere werkzaamheden om. Het eindresultaat is verbluffend en heerlijk, aan het eind van de kookworkshop op maat zorgen we ervoor dat er een bijzonder gerecht op tafel staat. De kookworkshop voor bedrijven draagt op die manier niet alleen bij aan goede teambuilding en een bijzondere activiteit, het zorgt er daarnaast voor dat er aan het eind wat lekkers op tafel staat.

Toepasselijke kookworkshops

Er zijn verschillende kookworkshop op maat mogelijk, uiteraard met diverse toepasselijke software. Zoekt u als ICT-bedrijf dagelijks naar bugs in software? De kookworkshop met insecten zorgen dan voor een leuke knipoog naar uw werkzaamheden. Is het vooral van belang dat de deelnemers zo goed mogelijk met elkaar leren samenwerken? Kies dan voor de Agile kookworkshops die we voor bedrijven kunnen organiseren, u kunt er alle kanten mee op.

Interesse in een zakelijke kookworkshop op maat?

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en laat u inspireren. Klik hier voor Prijzen & Voorwaarden


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.