Zoeken jullie een kookworkshop op maat voor het bedrijf? Met de afdeling of het team werken aan heerlijke gerechten die bovendien een bijzondere relatie hebben met de dagelijkse werkzaamheden.

Workshops voor grote groepen

We hebben een paar lastige jaren achter de rug. Toen de corona crisis in volle gang was, werden er in verschillende branches nieuwe personeelsleden aangenomen. Omdat de introducties van nieuwe medewerkers online gebeurde, werd het bedrijfsgevoel in veel branches niet op de juiste manier overgebracht. Toen de restricties opgeheven werden, merkten veel bedrijven dat nieuwe collega’s de kans moesten krijgen om elkaar op een andere manier te leren kennen. Een fysieke kennismaking in een laagdrempelige omgeving. Dit is ook wat Outing Holland dacht en onder begeleiding van KEUKENvuur hebben zij tijdens een kennis- en netwerkevent een grote kookopdracht uitgevoerd. Lees hier het hele verhaal!  

Een zakelijke kookworkshop op maat is een uitstekende keuze om het team bij elkaar te brengen. Wat denken jullie bijvoorbeeld van de verschillende streetfood workshops of de diverse lokale keukens die je bij ons kunt ontdekken? Samen met jullie stemmen wij de kookworkshop op maat af op het team, jullie branche en jullie ervaringsniveau met koken. Zo zorgen wij er samen voor dat iedereen een leuke tijd heeft tijdens de kookworkshop! 

Kookworkshops voor bedrijven

Wij organiseren regelmatig kookworkshops voor bedrijven en weten daardoor als geen ander waar jullie naar zoeken. Wij helpen de verschillende teamleden op een bijzondere wijze samen te werken, waar iedereen ook van profiteert op de werkvloer. Het eindresultaat is verbluffend en heerlijk! Aan het eind van de kookworkshop op maat zorgen we ervoor dat er een bijzonder gerecht op tafel staat. De kookworkshop voor bedrijven draagt op die manier niet alleen bij aan goede teambuilding en een bijzondere activiteit, het zorgt er namelijk ook voor dat er aan het eind wat lekkers op tafel staat. Daar mogen jullie onder genot van een (alcoholisch) drankje van genieten! 

Toepasselijke kookworkshops

Er zijn verschillende kookworkshop op maat mogelijk, waardoor de zakelijke kookworkshop volledig op jullie wensen en verwachtingen is afgesteld. Zoeken jullie als ICT-bedrijf dagelijks naar bugs in software? De kookworkshop met insecten zorgen dan voor een leuke knipoog naar de dagelijkse werkzaamheden. Is het vooral van belang dat de deelnemers zo goed mogelijk met elkaar leren samenwerken? Kies dan voor de Agile kookworkshops die we voor bedrijven kunnen organiseren. Hiermee kun je alle kanten op! Deze workshop is namelijk niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. 

Interesse in een zakelijke kookworkshop op maat?

Benieuwd naar de verschillende workshops die je bij ons kunt volgen? Of heb je vragen over onze workshops? Neem nu contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en laat je inspireren. Klik hier voor Prijzen & Voorwaarden


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.