Kookstudio Utrecht

Kookstudio in Utrecht gezocht, bijvoorbeeld voor een kookworkshop met vrienden, als vrijgezellenfeest of met het bedrijf? Onze kookstudio in de omgeving Utrecht is daarvoor uitstekend geschikt. Uiteraard is alles aanwezig om professioneel te koken, terwijl onze chefkok en medewerkers jullie graag helpen met de belangrijkste basics.

Onze kookstudio in de regio Utrecht bevat alles waar de professional graag mee kookt, terwijl je daar ook als beginner uitstekend mee kunt werken. Op die manier zijn we de ideale locatie voor een leuke kookworkshop, bijvoorbeeld op thema, voor een lokale keuken of speciaal voor de borrel. Afgestemd op jullie wensen en standaard op basis van minimaal 10 personen.

Tip: komen koken in onze studio in Utrecht, maar met minder dan 10 personen? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We zorgen er bij ons in de studio voor dat jullie tijdens een workshop van 3 uur heerlijk leren koken. Wij verzorgen ondertussen de drankjes, zodat het een heerlijk ontspannen uitje wordt waarbij jullie samen werken aan een geslaagde maaltijd of bijzondere borrel.

Kookworkshops in professionele keuken

Benieuwd naar de verschillende workshops die we organiseren in onze kookstudio in de provincie Utrecht? We hebben die onderverdeeld in een paar duidelijke categorieën:

 

Kookstudio in Utrecht | Thema’s

Onze thema workshops in de kookstudio voor de regio Utrecht zijn populair bij zowel bedrijven als voor vrijgezellenfeesten. Jullie kunnen denken aan bijvoorbeeld een workshop om te leren koken zonder zout, net als met bier, insecten of met koken als medicijn.

We dagen u graag uit om uw fantasie de vrije loop te laten, voor bijzondere combinaties en gerechten tijdens de workshop. Daarnaast helpen we u graag beter te leren koken met olijfolie, om te koken als medicijn of met een echte barbecue workshop. De diverse thema’s sluiten goed aan bij allerlei gelegenheden en voorkeuren. Bovendien kunnen we rekening houden met persoonlijke wensen, om er een geslaagde workshop in onze studio van te maken.

Lokale keukens kookstudio in Utrecht

Enthousiast over een bepaalde lokale keuken en daar graag een keer mee komen koken in onze kookstudio in Utrecht? Ook dan heeft u de keuze uit allerlei heerlijke mogelijkheden. Kom bijvoorbeeld Thais, Italiaans of Mexicaans bij ons koken. We kennen de diverse lokale keukens en hebben daarvoor leuke workshops samengesteld.

Uiteraard zorgen we er ook tijdens deze workshops voor dat wij de drankjes verzorgen. Dat doen we zoveel mogelijk bijpassend, bijvoorbeeld door de beschikbare wijnen erop uit te zoeken. Op die manier wordt het een heerlijke maaltijd, waar jullie al tijdens het koken van kunnen genieten.

Buiten de bekende keukens om koken we ook Sri Lankaans, met de lokale keuken van Costa Rica en bijvoorbeeld met die van Hawaii of Mauritius. Gaat u binnenkort op vakantie naar een van deze landen of wilt u nog één keer in de stemming komen na terugkomst? Wij zorgen er met de workshops van de lokale keukens voor dat u zich even helemaal onder kunt dompelen in de keuken van het land van uw voorkeur.

Borrel kookworkshops

Houdt u van een goede borrel met bijzondere hapjes? Bij ons in de Utrechtse kookstudio weten we wat lekkere borrelhapjes zijn. We organiseren de workshop bij ons in de studio of bij u op locatie, zowel voor particulieren als bedrijven.

Tijdens de workshop werken we aan lekkere hapjes en zorgen we natuurlijk voor alle drankjes. Ook wijn en bier zijn gewoon inbegrepen, dranken die we bovendien kunnen afstemmen op de borrelhapjes die we samen maken. Op die manier wordt het een fijne workshop, waarin jullie al tijdens de bereiding kunnen genieten van al het lekkers dat er beschikbaar is.

Zowel bij ons in de studio als bij u op locatie zorgen wij voor alle belangrijke ingrediënten en alles wat u nodig heeft om te kunnen koken. We bieden de materialen aan als een professional, terwijl we ook beginnende koks natuurlijk helpen om daar makkelijk mee te werken. Op die manier zijn onze borrelworkshops koken geschikt voor iedereen die houdt van een leuke borrel met lekkere hapjes.

Koken in Utrecht: centrum en omgeving

Zin om te gaan koken in Utrecht, bijvoorbeeld vanuit het centrum of juist vanuit de omgeving? We krijgen veel aanvragen vanuit heel de regio en provincie, net als in een aantal gevallen van daarbuiten. We nodigen jullie graag uit bij ons in de kookstudio in Utrecht, waar we voldoende mogelijkheden hebben voor groepen van 10 personen en meer. Wij zorgen ervoor dat alles goed beschikbaar is, om daar op een fijne manier mee te komen koken.

Kom koken binnen een bepaald thema, op basis van een lokale keuken of om samen te werken aan een heerlijke borrel. In Utrecht en omgeving zorgen wij ervoor dat jullie samen kunnen komen koken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of met het bedrijf, net als met andere groepen en gezelschappen om een leuk uitje te organiseren.

In een aantal gevallen zijn er speciale wensen mogelijk. Geef ons aan waar u graag rekening mee wilt laten houden, dan schetsen we graag de mogelijkheden. Op die manier zorgen we er bij ons in de kookstudio in Utrecht voor dat het u nergens aan ontbreekt en dat we zorgen voor een geslaagde dag met een heerlijke maaltijd of borrel als resultaat.

Onze kookstudio in Utrecht boeken voor een kookworkshop of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.