Kookles

Kookles gezocht? Tijdens een kookworkshop in Utrecht onder begeleiding van een professionele chefkok leren jullie op een geweldige manier koken. Met verse ingrediënten, vanuit de belangrijke basis of aan de hand van een paar handige tips om bijzondere smaken met elkaar te combineren.

We organiseren de kookles in onze professionele kookstudio in Utrecht. Daar hebben we de beschikking over alle belangrijke kookbenodigdheden. Bovendien zorgen wij voor de heerlijkste verse ingrediënten, net als de drankjes tijdens de workshop. Dat kan gaan om een goed glas wijn en een biertje dat erbij past, maar ook om alle andere drankjes die jullie er graag bij drinken.

We organiseren graag een Thaise kookles, net als workshops voor andere lokale keukens. En gaat het jullie om het koken met insecten, helemaal veganistisch of specifiek biologisch? We gaan er graag mee aan de slag, net als met het koken zonder zout of op basis van een ander thema dat jullie belangrijk vinden.

Thais en andere lokale keukens

Zin in een Thaise kookles om de heerlijke ingrediënten van die keuken beter te leren kennen? Wij helpen jullie de technieken goed onder de knie te krijgen, net als vanuit de andere lokale keukens. We koken graag Indonesisch en ook lekker Vietnamees, net als Afrikaans en bijvoorbeeld Zuid-Amerikaans. Heel andere workshops organiseren we voor de Franse kookworkshop, de Italiaanse en ook onze eigen Hollandse kookworkshop keuken. Op die manier inspireren we graag met de diverse bijzondere ingrediënten of laten we zien wat er mogelijk is met waar we normaal gesproken op veelal dezelfde manier gebruik van maken.

We geven kookles op verschillende niveaus. Van heel eenvoudig om de basis goed onder de knie te krijgen tot aan de fijne kneepjes van het vak. Willen jullie leren een stukje wild mals te houden of leren koken met bepaalde ingrediënten die zich niet zo makkelijk laten gebruiken? We luisteren graag naar jullie wensen. Onder begeleiding van een professionele chefkok krijgen jullie kookles op het niveau dat jullie zoeken, tijdens een smakelijke workshop met een heerlijk resultaat.

Kookles van een professionele chefkok

Zin in kookles in Utrecht, onder begeleiding van een professionele chefkok? We zijn vanuit het centrum, de regio en heel de provincie uitstekend bereikbaar. Kom naar onze kookstudio, met voldoende ruimte voor alle deelnemers. We organiseren daar veel bedrijfsuitjes en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Bovendien zijn we beschikbaar voor andere gelegenheden, waardoor jullie bij ons aan het juiste adres zijn.

Tip: op zoek naar kookles op school? Onze professionele chefkok bespreekt graag de mogelijkheden, om leerlingen op een leuke manier in aanraking te brengen met verse ingrediënten en de belangrijke kooktechnieken.

Kookles gezocht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.