Oudjaarsavond en nieuwjaarsdag zitten erop en hopelijk heb jij de feestdagen flink genoten! Bij deze de beste wensen voor al onze lezers: dat het nieuwe jaar gevuld mag zijn met lekkere, gezonde en feestelijke gerechten zodat elke dag bijzonder wordt! Om je dit jaar te helpen met het op tafel zetten van de lekkerste gerechten laten wij je in dit artikel zien waar je de lekkerste recepten kunt vinden. Kook thuis mee met de chef en verras je familie en vrienden met een heerlijk diner.

Kook thuis mee met de chef

Thuis koken als een echte chef

Thuis koken als een echte chef is weggelegd voor iedereen. Je kunt immers leren koken! Als je helemaal geen keukenprins of keukenprinses bent dan kun je met behulp van een kookworkshop leren koken als een echte chef. Heb je wel ervaring en heb je de basis van het koken onder de knie? Dan vind je op onze website talloze recepten met interessante, lekkere en gezonde voor-, hoofd-, na- en bijgerechten. Met deze makkelijke recepten kun je de lekkerste gerechten en sauzen bereiden vanuit het comfort van je eigen keuken.

Thuis uit eten in Utrecht

Sta je liever niet zelf in de keuken maar laat je je graag verwennen door een echte chef? Dan kun je ook bij ons terecht voor een thuisdiner in Utrecht en omstreken. Onze thuischef neemt alles uit handen. Van de boodschappen tot de bereiding en van het serveren tot de afwas. Je hoeft nergens meer over na te denken! Het is zelfs mogelijk om een wijn arrangement bij te bestellen, maar als je liever zelf de (alcoholische) dranken uitkiest dan mag dat ook. Bij de aanvraag is het mogelijk om allergieën, dieetwensen en voorkeuren door te geven. Op basis hiervan stellen wij een menu samen waar jij en jouw gezelschap van kunnen genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor ons kok-aan-huis pakket? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het perfecte diner voor twee

Met de recepten op onze website flans je binnen no-time een heerlijk diner voor twee in elkaar. Onze recepten zijn niet alleen eenvoudig maar zitten boordevol heerlijke ingrediënten en verassende smaken. Of je nu kiest voor een avond vol Street food hapjes, een menu met heerlijke vleesgerechten of huisgemaakte sushi. Bij KEUKENvuur vind je een uitgebreide verzameling van verschillende gerechten uit lokale keukens en meer.

Nu het nieuwe jaar is begonnen zijn er veel mensen die zich voornemen om vaker te koken en gezonder te eten. Wist je dat vaker koken niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest? Lees hier alles over in ons artikel “Samen koken is gezond: 5 redenen om een kookworkshop te boeken.” Duik je liever meteen in onze recepten om zelf een heerlijk menu samen te stellen? Er zijn genoeg recepten te vinden om de komende weken mee vol te plannen. Zo hoef je niet meer na te denken over wat je vanavond op tafel zet. Je moet alleen nog even de deur uit voor de boodschappen. Klik hier om een overzicht van al onze recepten te bekijken en kook thuis mee met de chef! 

 

 

Laat een reactie achter