Voor de mensen die het leuk vinden om moeilijke recepten te volgen is een kookworkshop het perfecte moment van huis. Met een cursus koken voor gevorderden, leer je op een unieke manier omgaan met verschillende verse ingrediënten. Samen met vrienden of familieleden maken jullie de lekkerste gerechten onder begeleiding van een chef. Zo leren jullie samen hopelijk iets nieuws, genieten jullie gegarandeerd van een lekkere maaltijd én zijn jullie een leuke ervaring rijker!

 

Koken voor gevorderden (1)

Koken voor gevorderden

Als je de basisvaardigheden onder controle hebt dan is koken voor gevorderden de volgende stap. Leer meer over verschillende bereidingstechnieken zoals bijvoorbeeld blancheren, glaceren en garneren. Of leer koken met chocolade, bier of wijn en ontdek verrassende gerechten die je thuis kunt namaken. Door ervaring op te doen met de hulp van een professional, leer je op een veilige manier koken op een hoger niveau.

Kies je voor gerechten uit een specifieke keuken of gerechten met een thema? Kun je niet kiezen en ben je een echte foodie, dan is er ook een oplossing! Boek elke maand 1 of meer kookworkshops om onder begeleiding te leren koken met verschillende kruiden, smaakcombinaties en verse ingrediënten. Geen pakjes en zakjes, maar het op smaak brengen van gerechten met kersverse ingrediënten is waar het om draait tijdens onze kookworkshops voor gevorderden.

Moeilijke recepten tijdens een kookcursus voor gevorderden

Tijdens de kookcursus voor gevorderden gaan we aan de slag met het voorbereiden en bereiden van gerechten die ingewikkelder zijn. We volgen moeilijke recepten waarbij we verschillende technieken uitproberen. De keuze aan keukens is enorm. Onder de themaworkshops vind je workshops als koken zonder zout, koken als medicijn of veganistisch/vegetarisch koken. Probeer je liever iets nieuws uit? Ga dan voor een workshop koken met insecten of bereid samen met vrienden en/of familieleden een 3 of 4 gangen diner met dagverse ingrediënten.

Tijdens onze kookworkshops leer je niet alleen meer over ingrediënten en bereidingstechnieken. Wij vertellen je tijdens de workshop leuke feitjes over de gerechten die we gaan maken. Je kunt de kookworkshop met anderen volgen. In onze keuken in Utrecht hebben wij ruimte voor maar liefst 100 mensen! Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een workshop bij ons te boeken: van stellen die samen leren koken op een hoger niveau tot de volledige afdeling van het bedrijf.

Tip: combineer onze kookworkshop met een vergadering over bijvoorbeeld het teamgevoel. Sluit af met een heerlijk diner en profiteer op de werkvloer van de dingen die jullie als team tijdens de workshop hebben geleerd. Lees hier meer over kookworkshops voor bedrijven.

Workshop koken cadeau doen? Dat kan ook!

Het is ook mogelijk om een kookworkshop cadeau te doen! Ken je bijvoorbeeld iemand die altijd in de keuken staat, dan kun je als verrassing een kookworkshop boeken, gevolgd door een gezamenlijk diner. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen en genieten jullie samen van lekkere gerechten en elkaars gezelschap! Laat je inspireren tijdens een op maat gemaakte kookworkshop en neem nieuwe kennis mee naar huis, terwijl jij en je vrienden en/of familieleden een nieuwe ervaring opdoen!

Boek nu een kookworkshop in Utrecht en laat je verrassen door de kennis van onze chefs.

Laat een reactie achter