Opdrachtgevers over kok aan huis

Nog niet overtuigd van de kok aan huis van KEUKENvuur?
Hieronder de reacties die KEUKENvuur in de afgelopen tijd heeft ontvangen bij het vervullen van uiteenlopende opdrachten voor verzorging van privé-diners en -lunches. Diverse zakelijke klanten huren KEUKENvuur ook privé in, maar uiteraard staan particuliere klanten op hetzelfde hoge voetstuk!

 

Christy van Hekkema Interim Projecten huurt KEUKENvuur regelmatig in voor privé en zakelijke opdrachten

Sil is een geweldig gepassioneerde kok die zijn enorme productkennis combineert met hoge maatstaven op het gebied van versheid en kwaliteit. Wat Sil bereidt is heerlijk en ziet er prachtig uit. Of het nu gaat om borrelhapjes, een buffet of een x-gangendiner, zakelijk of privé, voor elke gelegenheid weet hij de juiste gerechten en sfeer te creëren. Sil is op een plezierige wijze aanwezig en als hij zijn gasten nog nagenietend achterlaat, is de keuken of werkruimte weer blinkend schoon. Een klasse apart!

 

Nicole maakt regelmatig gebruik van de diensten van KEUKENvuur, zowel privé als zakelijk (voor het NCPF)

Sil bereidt met grote vakkundigheid, productkennis en passie voor het vak bijzonder mooie en originele gerechten. Sil beschikt over een grote creativiteit, is punctueel en zeer flexibel: van klein feest, tot grote partij of personal chef, zijn bijdrage staat in elke gelegenheid garant voor meesterlijke kwaliteit. Mocht u prive of voor uw bedrijf een cateraar/chef-kok nodig hebben dan wordt het met Sil gegarandeerd een groot succes.
Nicole Velthuis

 

Sacha Willems heeft KEUKENvuur ingehuurd voor een privé-diner (luxe: tien gangen). Als partner bij Bosselaar & Strengers Advocaten huurt zij KEUKENvuur ook regelmatig in voor zakelijke borrels en diners.

Sil is een geweldige kok en maakt waar wat hij toezegt. Een intiem 10 gangen-diner, maaltijdsalades voor grote groepen, steeds weer wisselende sushi’s of feestelijke hapjes voor een groot gezelschap; hij kan het allemaal en het smaakt steeds weer voortreffelijk en verrassend!
Sacha Willems