Kok aan huis

Chef-kok aan huis in Utrecht: een onvergetelijke avond

Ben je op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring zonder de deur uit te hoeven? Met onze chef-kok aan huis service in Utrecht en omstreken, kun je genieten van een onvergetelijke avond met dierbaren. Of het nu gaat om quality-time met je partner of een diner met vrienden, wij zorgen voor een heerlijke avond aan een mooi gedekte tafel.

Walking dinner: culinaire verwennerij in eigen keuken

Laat je verrassen door onze walking dinner optie. Onze chef bereidt heerlijke gerechten, van vegetarische specialiteiten tot andere culinaire hoogstandjes. En met een bijpassend wijnarrangement wordt de avond compleet. Je hoeft alleen maar te genieten en de tafel te dekken; wij verzorgen de rest.

Thuiskok in Utrecht: flexibel en betaalbaar

Onze thuiskok service is niet alleen flexibel, maar ook betaalbaar. Vanuit onze standplaats in het centrum van Utrecht, bedienen we de hele provincie en daarbuiten. Onze chef-kok aan huis werkt met dagverse seizoens ingrediënten en houdt natuurlijk rekening met jouw specifieke wensen. Je hoeft de deur niet uit voor boodschappen; dat regelen wij. En wil je een wijn- en frisarrangement? Ook dat kunnen we voor je verzorgen. Je kunt de thuiskok in Utrecht boeken vanaf 6 personen, waarbij onze chef 3 uur aanwezig is voor de bereiding en bediening. 

Een voorproefje van onze gerechten

 

catering keukenvuur diner aan huis
catering keukenvuur op locatie
partyfood keukenvuur asperge lepelamuse
Heb je nog vragen of ben je

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051 of bekijk hier een overzicht van de meest gestelde vragen over onze kookworkshops.