Bent u samen toe aan quality-time, of wilt u vrienden uitnodigen voor een bijzonder diner aan huis?
Onze kok-aan-huis service zorgt dat u samen met uw dierbaren kunt zijn. U kunt genieten van een heerlijk diner en alle luxe tegen zeer scherpe tarieven. Onze chef kookt met verse ingrediënten, u hoeft alleen de tafel te dekken. Bij ons kunt u terecht voor een kok aan huis in Utrecht

Kok aan huis in Utrecht en omstreken

Onze chefkok aan huis werkt vanuit onze standplaats in Utrecht, maar kan u door heel Nederland van dienst zijn. We zorgen tijdens het privé-kok arrangement voor een culinair 3-gangen marktmenu diner met dagverse ingrediënten. Natuurlijk houden we rekening met uw specifieke wensen en denken we graag met u mee.

U hoeft de deur niet uit voor boodschappen, die regelen wij. Uiteraard kunnen we ook een wijn- en frisarrangement verzorgen, zodat u de deur niet uit hoeft. U kunt de kok aan huis in utrecht reserveren vanaf 6 personen, waarbij onze chefkok 3 uur aanwezig is voor de bereiding en bediening.

U kunt al gebruik maken van de luxe van onze privékok voor slechts € 65 per persoon (excl. reisvergoeding en btw).
Uiteraard zijn we u daarnaast graag van dienst met extra gangen of een extra luxe variant, met een glas champagne en een feestelijk gedekte tafel door Keukenvuur. Neem contact op voor de mogelijkheden

Wat krijg je?

prive kok voor bereiding en bediening
+/- 3 uur aanwezig op locatie

Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer +/- 3 uur uur

Wat kost het?

U kunt al gebruik maken van de luxe van onze privékok voor slechts € 65 per persoon (excl. reisvergoeding en btw)


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.