Kok aan huis

Kok aan huis

Bent u samen toe aan quality-time, of wilt u vrienden uitnodigen voor een bijzonder diner aan huis?
Onze kok-aan-huis service zorgt dat u samen met uw dierbaren kunt zijn. U kunt genieten van een heerlijk diner en alle luxe tegen zeer scherpe tarieven. Onze chef kookt met verse ingrediënten, u hoeft alleen de tafel te dekken.

Privé-kok arrangement in Utrecht en omstreken

Onze chefkok aan huis werkt vanuit onze standplaats in Utrecht, maar kan u door heel Nederland van dienst zijn. We zorgen tijdens het privé-kok arrangement voor een culinair 4-gangen marktmenu diner met dagverse ingrediënten ( inclusief bijpassend wijnarrangement). Natuurlijk houden we rekening met uw specifieke wensen en denken we graag met u mee.

U hoeft de deur niet uit voor boodschappen, die regelen wij. Uiteraard kunnen we ook een wijn- en frisarrangement verzorgen, zodat u de deur niet uit hoeft. U kunt de kok aan huis reserveren vanaf 6 personen, waarbij onze chefkok 3 uur aanwezig is voor de bereiding en bediening.

U kunt al gebruik maken van de luxe van onze privékok voor slechts € 75 per persoon (excl. reisvergoeding en btw).
Uiteraard zijn we u daarnaast graag van dienst met extra gangen of een extra luxe variant, met een glas champagne en een feestelijk gedekte tafel door Keukenvuur.

Contact en vrijblijvende offerte

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.