Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Kok aan huis

KOK AAN HUIS

Bent u samen toe aan quality-time, of wilt u vrienden uitnodigen voor een bijzonder diner aan huis? Maak gebruik van onze kok aan huis, zodat u samen met uw dierbaren kunt zijn. U heeft de luxe van een heerlijk diner, zonder dat u oppas voor de kinderen hoeft te regelen of u een parkeerplaats dient te zoeken. Onze chef kookt met verse ingrediënten, u hoeft alleen de tafel te dekken.

Privé-kok arrangement in Utrecht en omstreken

Onze kok aan huis werkt vanuit onze standplaats in Utrecht, maar kan u door heel Nederland van dienst zijn. We zorgen tijdens het privé-kok arrangement voor een culinair 3-gangen diner met dagverse ingrediënten.

Uiteraard doen we zelf de boodschappen en kunnen we een wijn- en frisarrangement verzorgen, zodat u de deur niet uit hoeft. U kunt de kok aan huis reserveren vanaf 6 personen, waarbij onze chefkok 2,5 uur aanwezig is voor de bereiding en bediening.

Contact en vrijblijvende offerte

De kosten voor een kok aan huis van Keukenvuur bedragen € 50 per persoon, exclusief onze reiskosten en de BTW. Uiteraard zijn we u daarnaast graag van dienst met extra gangen of een extra luxe variant, met een glas champagne en een feestelijk gedekte tafel door Keukenvuur.

Benieuwd naar de kosten, of heeft u specifieke vragen? Bel naar 030 7370051 of stuur een bericht via het contactformulier.

Foto's