Italiaans leren koken

Italiaans leren koken onder begeleiding van een professionele chefkok? We combineren onze professionele kookstudio met de meest verse Italiaanse ingrediënten, om samen te werken aan een heerlijke pasta, een bijzondere pesto, een risotto of een panna cotta waar zelfs de Italianen van zouden smullen.

We gaan aan de slag met bloem, eieren en olie, als belangrijkste ingrediënten in de Italiaanse keuken. Samen maken wij bijzondere Italiaanse gerechten, voor een culinaire reis naar dit prachtige deel van Europa waar we allemaal van houden. Het is dé manier om Italiaans te leren koken, gewoon bij ons in Utrecht.

Tip: tijdens het koken genieten van een heerlijke Italiaanse wijn? De wijnen en andere drankjes zijn tijdens onze workshops gewoon inbegrepen. Wij zorgen voor een compleet arrangement, waarmee het net lijkt of u even in de mooiste delen van Italië bent.

Workshop Italiaans leren koken

Tijdens de workshop gaan wij koken aan de hand van verschillende gerechten. We werken met verse ingrediënten, die de basis vormen voor het typische Italiaanse diner zoals u dat waarschijnlijk wel kent. Wij zorgen ervoor dat u de Italiaanse keuken nog beter kunt leren kennen, inclusief de bijzonder rijke verhalen die de geschiedenis daarvan vertellen.

Heeft u zin om te leren koken van een professionele chefkok en houdt u van Italiaans? Kom lekker Italiaans koken en proef voortaan de versheid van de ingrediënten in alle heerlijke gerechten die er beschikbaar zijn. Wij laten u proeven hoe een echte Italiaan kookt, zodat u dat zelfs thuis voortaan eenvoudig voor elkaar kunt krijgen.

Italiaans koken of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.