Italiaans koken

Leer Italiaans koken met verse ingrediënten? Ontdek hoe bloem, eieren en olie de belangrijke basis vormen van de keuken die over heel de wereld talloze fans heeft. Wij zullen u Italiaans leren koken, door samen te werken aan een heerlijke pasta of een bijzondere pesto. Helemaal zelf gemaakt, met verse ingrediënten zoals ook de Italianen die zelf zouden verzamelen.

Ondertussen vertellen we u graag meer over de rijke Italiaanse keuken, zodat u beter leert begrijpen waarom zoveel van de gerechten populair zijn in zowel Nederland als daarbuiten. Het koken op z’n Italiaans is een ware kunst, waarbij de versheid van de ingrediënten natuurlijk een belangrijke rol speelt.

Wij organiseren een workshop Italiaans koken, waarbij we zorgen voor zowel de verse ingrediënten als de belangrijke kookbenodigdheden. Jullie komen koken bij ons in de professionele kookstudio, waar de chefkok zorgt voor de ideale begeleiding om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Met verse Italiaanse ingrediënten

Italiaans koken vraagt om heerlijk verse ingrediënten, uiteraard van de hoogst mogelijke kwaliteit. We zorgen voor bloem, eieren en olie, net als fijne kruiden en alles wat we daarnaast nodig hebben om als een echte Italiaan de keuken in te gaan. Samen zullen jullie een Italiaans diner koken of zorgen we voor heerlijke hapjes bij de borrel, afhankelijk van waar jullie zin in hebben.

Uiteraard zorgen we ook voor de drankjes die daarbij horen. Houden jullie van een fijne Italiaanse wijn? We schenken wit of rood, of allebei als dat past bij de gerechten waar jullie aan werken. Dat is koken op z’n Italiaans, inclusief de heerlijke dranken die daarbij horen op het moment dat Italianen uitgebreid tafelen.

We houden van Italiaans koken en brengen die liefde voor eten graag op jullie over. Door Italiaans te leren koken en ondertussen te vertellen over de rijke keuken en natuurlijk de belangrijke rol van (groot)moeder in de keuken. Wij zorgen ervoor dat Italiaans eten vanaf dat moment nooit meer hetzelfde is, omdat jullie voortaan de versheid van pure ingrediënten zullen proeven in de meest heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken.

Leer Italiaans koken met verse ingredienten

Zin om Italiaans te leren koken om samen te werken aan een heerlijke pasta of een bijzondere pesto?

Kom Italiaans koken in Utrecht, in onze professionele kookstudio. Goed bereikbaar vanuit het centrum, vanuit de regio en ook de rest van de provincie. We organiseren workshops voor particulieren en voor bedrijven, bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Uiteraard zorgen we in overleg voor gerechten waar jullie allemaal zin in hebben.

Italiaans koken of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.