Italiaans koken Utrecht

Italiaans koken in Utrecht, onder begeleiding van een professionele chef? Met verse ingrediënten werken we samen aan een heerlijke pasta, een bijzonder smaakvolle pesto of een risotto en een panna cotta.

Proef het typische Italië, maar dan gewoon bij ons in Utrecht. Makkelijk bereikbaar vanuit zowel het centrum, de regio als heel de provincie. Wij kopen de ingrediënten en zorgen voor alle kookbenodigdheden. In een professionele kookstudio, waar we zorgen voor een heerlijke Italiaanse sfeer.

Kom Italiaans koken in Utrecht en geniet bovendien van een heerlijk glas wijn en andere drankjes, die natuurlijk gewoon inbegrepen zijn. Op die manier wordt het een heerlijke workshop, waarmee wij ervoor zorgen dat u de Italiaanse keuken op een geweldige wijze kunt leren kennen.

Workshop Italiaans koken in Utrecht

Zin in een workshop Italiaans koken in Utrecht? Wij weten hoe de Italianen graag koken en nemen u graag mee in die bijzondere wereld. Als een ware grootmoeder die in Italië bepaalt wat er op tafel komt te staan, door met verse ingrediënten een smaakvol gerecht op tafel te zetten.

Wij begrijpen dat u houdt van lekker Italiaans tafelenen en zorgen voor een ervaring die daar niet voor onder doet. Reis bij ons in Utrecht af naar het mooiste dat Italië te bieden heeft, vanuit de keuken die over heel de wereld ontzettend veel fans aan zich heeft weten te binden. Zin in een verse pasta of heerlijke panna ricotta? Kom Italiaans koken in Utrecht, dan gaan we er samen mee aan de slag.

Italiaans koken in Utrecht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.