Het vergaderarrangement van KEUKENvuur

Bij KEUKENvuur organiseren wij niet alleen kookworkshops. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor een out-of-the-box vergaderarrangement. Door het vergaderen te combineren met een stimulerende kookworkshop, haal je namelijk het beste uit je team! Waarom dat zo is en wat je van ons mag verwachten tijdens het vergaderarrangement van KEUKENvuur? Dat ontdek je in dit artikel. 

Vergaderen en lekker eten op een vergaderlocatie

Vergaderen op locatie 

Vergaderen op locatie is een ontzettend effectieve manier om bedrijfsprocessen te verbeteren. Dit kan zich uiten op verschillende vlakken binnen het bedrijf. Denk hierbij aan het verbeteren van communicatie, processen, samenwerken en creatief denken. Hiernaast wordt het samenhorigheidsgevoel versterkt door te vergaderen op een unieke locatie. Dit zorgt er weer voor dat de productiviteit op de werkvloer omhoog gaat. Het vergaderen op locatie kan georganiseerd worden op verschillende manieren. Denk aan het huren van losse co-working spaces, hotel suites, conferentieruimtes óf de vergaderruimte bij KEUKENvuur in Utrecht!

Het vergaderarrangement van KEUKENvuur

Zelfstandigen en kleinbedrijven combineren een vergadering met een kookworkshop vaak vanuit het perspectief van creativiteit. Vergader je namelijk op een andere locatie dan je gewend bent, dan is er meer ruimte voor het delen van nieuwe ideeën. Wat je van ons mag verwachten tijdens zo’n vergaderarrangement? Het vergaderarrangement van KEUKENvuur is ingericht om de creativiteit en samenwerking van teams te stimuleren. Hiernaast leren jullie tijdens de workshop meer over verrassende ingrediënten en gaan jullie aan de slag met verschillende snijtechnieken en bereidingswijzen. Op die manier gaan jullie niet alleen met een nieuwe dosis kennis over het werk naar huis, maar ook met een nieuwe dosis kennis over eten en bereiding! 

Tover een vergadering om tot leerzame belevenis

Vergaderingen zijn over het algemeen niet leuk en daarom kijken teamleden vaak tegen vergaderingen op. Dit hoeft niet zo te zijn, want als je een vergadering omtovert tot een leerzame belevenis dan combineer je werk met plezier. Ben je dus op zoek naar een manier om een vergadering écht bij te laten blijven? Plak er dan een kookworkshop aan vast en wij beloven je dat het team deze dag niet snel zal vergeten. Dit zorgt er weer voor dat de vergadering ook beter bijblijft, en daar profiteer je als bedrijf weer van. 

Praktische informatie:

 • Bij KEUKENvuur is er ruimte voor maar liefst 100 mensen. Genoeg ruimte om het hele bedrijf mee te nemen! 
 • De vergaderruimte is afgesloten van de kookruimtes.
 • Het is mogelijk om een flip-over te gebruiken tijdens de vergadering. 
 • Indien nodig kan apparatuur worden gehuurd. 
 • De kookworkshop wordt direct na of voor de vergadering gegeven. 
 • Drankjes zijn bij de prijs van het vergaderarrangement inbegrepen. 

 

Koken met het hele werk team

Willen jullie koken met het hele team en voor of na de workshop vergaderen om het beste uit alle collega’s te halen? Bekijk snel alle kookworkshops of ga voor onze maandspecial! Zit er geen workshop tussen waar jullie van gaan watertanden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vergaderarrangement op maat. Zo zorgen wij er samen voor dat de workshop leuk en leerzaam is én is afgestemd op jullie bedrijf.

1 Reactie

 • Annemarie Mast
  Posted 6 februari 2024 17:06 0Likes

  Op maandag 3 juni zoeken wij een locatie waar 36 personen in een carré of u-vorm opstelling kunnen vergaderen van 09.00-17.00 en waar de kookworkshop een leuke afsluiting zou kunnen zijn. Is dat mogelijk en zo ja wat zijn daarvan de kosten?

Laat een reactie achter