Wij organiseren glutenvrije kookworkshop! Een kookworkshop is leuk om zelf te leren zonder gluten te koken of om ervoor te zorgen dat ook deelnemers met coeliakie zonder problemen kunnen deelnemen? Er ontstaat steeds meer vraag naar een glutenvrije kookworkshop, waarmee we er graag voor zorgen dat u op een meer gezonde manier kunt koken, zonder gebruik te maken van bekende allergenen. Steeds meer mensen ontwikkelen een intolerantie tegen gluten, waardoor het verstandig is om tijdens een glutenvrije kookworkshop op zoek te gaan naar producten zonder gluten die u kunt gebruiken om een maaltijd op tafel te zetten.

Glutenvrije recepten

We maken tijdens de kookworkshop uiteraard gebruik van een aantal glutenvrije recepten, op basis van verse ingrediënten met een maximale voedingswaarde. Voorbeelden daarvan kunnen onder andere een pastinaakpuree of tomatensoep zijn, net als een blauwe kaas saus of een Hollandaise saus. Verder kunnen we tijdens de  kookworkshop bijvoorbeeld werken aan een heerlijke ravioli, of zorgen we ervoor dat we samen geglaceerde wortels maken. Dankzij het grote aantal geschikte ingrediënten en de heerlijke gerechten die we daarmee kunnen maken valt er tijdens de glutenvrije kookworkshop voldoende te variëren. Dit betekent dat de kans groot is dat u nieuwe ingrediënten en recepten zal ontdekken.

Gezonder en zonder allergenen

We zorgen er tijdens deze kookworkshop voor dat we geen gebruik maken van gluten, waardoor u geen rekening hoeft te houden met deze belangrijke allergeen. In plaats daarvan kunt u zonder zorgen een heerlijke maaltijd op tafel zetten, waar iedereen van mee kan genieten. Uiteraard zorgt de glutenvrije kookworkshop ervoor dat u daarnaast leert om op een meer gezonde manier te koken, met producten waar niemand een intolerantie voor heeft. U zal merken dat u de smaken maximaal kunt ervaren en de kookworkshop leidt tot een meer gezonde insteek in de keuken, die ook mensen zonder intolerantie voor gluten ten goede zal komen.

Glutenvrije kookworkshop organiseren?

Wilt u de glutenvrije kookworkshop boeken, zodat u zelf kunt leren zonder gluten te koken of u samen kunt ervaren hoe u toch voor een heerlijke maaltijd kunt zorgen? Wij organiseren de kookworkshop en zorgen voor een geschikte locatie. Uiteraard brengen we de verse ingrediënten mee en zorgen we voor uitleg over de afkomst en de bereiding hiervan. We koken samen een heerlijke maaltijd, zodat u aan het eind van de glutenvrije kookworkshop de mogelijkheid heeft om daar met z’n allen van te genieten en nog even na te spreken over de fijne middag of avond.

Lees ook

Truffels wat kun je er mee doen?

Alles over oergroentes

Het lievelingsgerecht van koningin Maxima

De Filipijnse keuken is een mengelmoes van verschillende culturen

2 Comments

 • Willemijn de Lange
  Posted 11 januari 2024 09:49 0Likes

  Hi,

  Ik heb geïnteresseerd in de glutenvrije kookworkshop, hoe duur is het en waar kan ik mij aanmelden?

  Groetjes Willemijn de Lange

 • Niska
  Posted 8 februari 2024 20:31 0Likes

  Hi,

  Ik ben dolgraag geintereseerd in de glutenvrije workshop. Wanneer is de eerst volgende workdhop, waar kan ik me inschrijven en welke kosten zijn eraan gebonden?

  Met vriendelijke groet,

  Niska

Laat een reactie achter