Eindelijk is de grote datum van je vriendin-vriend in zicht en wil je nog wat organiseren voor het vrijgezellenfeestje. Plan dan een vrijgezellenfeest en ga koken in Utrecht.

Samen eten tijdens een vrijgezellenfeest in Utrecht

De gerechten die je samen gaat koken, en daarna natuurlijk lekker gaat op eten, is afhankelijk van wat jouw vriendin-vriend zou willen.  Maar wat zou dat zijn? Je kan natuurlijk niet vragen welke soort keuken ze leuk zouden vinden anders is het geen verassing meer. Misschien is het wel een idee om anders een workshop te kiezen van het land waar de huwelijksbestemming naar toe gaat.

Vrijgezellenfeestje organiseren in Utrecht

Bij kookstudio KEUKENvuur hebben wij  verschillende kookworkshops uit de huwelijksreis bestemming top 10. Wij zetten er een aantal op een rijtje:

 

Je ziet het: er valt veel te kiezen! Ons aanbod is zelfs nog veel groter dan deze 10 die hierboven staan. Ben je op zoek naar een  vegetarische kookworkshop, BBQ kookworkshop, Aziatische kookworkshop,  Streetfood kookworkshop of een lekker Italiaanse kookworkshop? Bij ons kan het allemaal en wat is er nou leuker dan je vriend-vriendin een vrijgezellenfeestje cadeau te doen!

Wat kost een vrijgezellenfeestje |kookworkshop|

De prijzen van een vrijgezellen feestje variëren per bedrijf waar je boekt. Zo kun je bij ons al een goedkoop vrijgezellenfeestje boeken vanaf € 50,- per persoon (minimaal tien deelnemers). De kookworkshops uit de huwelijksreis bestemmingen zijn iets duurder:

   • Caribische kookworkshop € 65,-
   • Mauritiaanse kookworkshop € 70,-
   • Indonesische kookworkshop € 65,-
   • Thaise kookworkshop € 65,-
   • Cubaanse kookworkshop € 65,-
   • Costa Ricaanse kookworkshop € 70,-
   • Zuid Afrikaanse kookworkshop € 65,-
   • Australische kookworkshop € 70,-
   • Vietnamese kookworkshop € 70,-
   • Mexicaanse kookworkshop € 65,-

 

De prijzen van de workshops zijn inclusief alle drankjes en de workshops duren 3 uur. Een andere leuke idee voor een vrijgezellenfeest kookworkshop is een Tapas. Tijdens deze workshop maken jullie 10 typisch Spaanse gerechten die samen een complete maaltijd vormen. De workshop komt op € 52,50 per persoon zo kun je gezellig koken tijdens een vrijgezellenfeest in Utrecht.

Vrijgezellenfeest ideeën

 

Wat, waar, wanneer is een van de grote vragen voor een vrijgezellenfeestje! Maar gelukkig zijn er verschillende online tools die je daar bij kunnen helpen. De meeste van jullie kennen Facebook wel, maak een evenement aan en nodig de mensen uit voor het vrijgezellenfeestje. Let wel op dat je geen project X aanmaakt! Wil je geen gebruik maken van Facebook dan is uitgenodigd misschien iets voor jou. Via deze site kun je eenvoudig  online uitnodigingen versturen. datumprikker is een goede tool om samen te kijken wanneer het vrijgezellenfeestje het beste uitkomt. En via Jimdo kun je makkelijk een site maken waarop je alles van foto’s tot checklists kwijt kan.

Vrijgezellenfeestje met overnachting

Na de kookworkshop is het altijd leuk om in Utrecht stad verder het vrijgezellenfeestje te vieren. Als je op zoek bent naar wat leuke plekjes om te overnachten hebben wij nog wel wat tips voor je. Bunkhotel is zeker de moeite waard. Of The Antony een leuke B&B klinkendemunt

Gezellig koken tijdens een vrijgezellenfeest in Utrecht

Of je nu met een groep van 20 personen een kookworkshop komt doen bij kookstudio KEUKENvuur in Utrecht of met 10. Wij maken er samen met jullie een gezellig druk of gezellig rustig vrijgezellenfeestje van. Wij kunnen rekening houden met de ingrediënten als er iemand in het vrijgezellenfeestje zwanger is, geen alcohol wilt drinken tijdens het vrijgezellenfeestje  of een ander dieetwens heeft. Ook is het mogelijk om het vrijgezellenfeest in het Engels te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lees ook

Laat een reactie achter