Genieten op zaterdag met de Keukenvuur inspiratiebom!

Deze zaterdag is misschien wel de laatste warme dag van dit jaar. Weet jij al hoe je hiervan gaat genieten? Wij weten het wel, met lekker, zelfgemaakt eten natuurlijk!

Keukenvuur heeft een aantal opties voor je op een rijtje gezet in deze inspiratiebom: Ga je voor de chocolate overload en maak je een heerlijke taart? Grijp je je laatste kans om dit jaar buiten te barbecueën? Of kies je toch voor het gezonde alternatief?

Wat je ook doet, met een beetje inspiratie van Keukenvuur en wat liefde van jezelf maak je van zaterdag een lekkere, gezellige, warme dag!

Chocolate lavacake genieten op zaterdag met de Keukenvuur inspiratiebom!

Chocoladeliefhebbers kunnen zaterdag heerlijk genieten van chocoladetaartjes. Want zeg nou zelf: wat is er nou lekkerder dan een zelfgemaakt chocoladetaartje waar de chocolade uitloopt wanneer je het taartje aansnijdt?

Check hier hoe je het taartje kunt maken.

Fan van chocolade? Tip: bij Keukenvuur hebben we een chocoladeworkshop waar je (letterlijk) je vingers bij af zal likken. Niet alleen gaan we overheerlijke gerechtjes maken op basis van chocolade, je leert ook nog eens de verschillen tussen de chocolade en diverse kooktechnieken met dit bijzondere ingrediënt!

PS: uiteraard mag je alle gerechtjes zelf opeten en is de workshop inclusief een uitgebreide chocoladeproeverij en alle alcoholische en non-alcoholische consumpties ?.

De laatste barbecuekans van 2018

Vandaag belooft het een heerlijke, zomerse dag te worden, misschien wel de laatste van 2018. Afhankelijk van waar je woont kan de temperatuur zelfs oplopen tot wel 27 graden! De ideale gelegenheid om nog één keer te barbecueën natuurlijk, en met de recepten van Keukenvuur wordt het gegarandeerd een succes:

 

Wat je ook op de barbecue legt, vergeet vooral niet te genieten van het heerlijke weer!

Een gezond alternatief genieten op zaterdag met de Keukenvuur inspiratiebom!

Voor wie niet gaat zondigen maar zich gewoon keurig aan een gezonde levensstijl houdt hebben we ook nog een aantal tips. We noemden natuurlijk al onze zomerse salades, maar er zijn nog meer manieren om van zaterdag een gezonde dag te maken:

Voor de gezonde kok zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden om een verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel te zetten.

Weet jij al hoe je gaat genieten van het lekkere weer? Check voor meer inspiratie en tips onze receptendatabase of ons blog archief en maak van zaterdag een perfecte dag met heerlijk eten!

Lees ook

Aan de slag met de Big Green Egg
Lees de onwaarheden over biologische voedsel
De foodtrents van 2016
Hoe wordt oestersaus gemaakt

Laat een reactie achter