Gemak dient de mens koken met apps. Koken met apps maakt het een stuk gemakkelijker, of zorgt naar de inspiratie waar we naar op zoek zijn. We zetten 5 handige apps op een rij om gemakkelijker te koken en dagelijks voor een verrassende maaltijd te zorgen.

Handige recepten-shaker en Appie-app

Is de inspiratie even op, of wilt u gewoon eens wat bijzonders op tafel zetten? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de recepten-shaker van Jumbo, of de Appie-app van Albert Heijn. Het is binnen de recepten-shaker voldoende om een keer te schudden met de mobiele telefoon. Er verschijnt een origineel recept op het scherm, uiteraard in combinatie met de benodigde ingrediënten en de manier van bereiden.

Een alternatief is de Appie-app van Albert Heijn. Ook in die app zijn tal van recepten beschikbaar, waardoor het mogelijk is om iedere dag wat anders op tafel te zetten. Ook deze app zorgt er met een boodschappenlijstje voor dat er duidelijk is welke ingrediënten er benodigd zijn. Dankzij de routeplanner voor de verschillende winkels is het zelfs mogelijk omd e boodschappenlijst op de meest slimme wijze in te delen.

Smulweb met boodschappenlijstje (gemak dient de mens koken met apps)

Een andere app met recepten is Smulweb, er zijn 350.000 recepten beschikbaar naast 15.000 restaurants. Het is wat dat betreft goed mogelijk om zelf geregeld wat anders op tafel te zetten, of uit eten te gaan op een leuke locatie in de buurt. Het is in de app van Smulweb onder andere mogelijk om gerechten te filteren op basis van het type gerecht, de oorsprong van de keuken of een algeheel thema. Bovendien is het mogelijk om direct bij restaurants in de buurt te reserveren, zodat het een avondje niet nodig is om zelf in de keuken aan de slag te gaan.

24Kitchen en Slim Koken

24Kitchen behoort tot de favoriete kanalen van veel liefhebbers van koken. De app mag wat dat betreft dan ook niet ontbreken, dankzij het recept van de dag is het mogelijk om verrassend uit de hoek te komen. De duidelijke kookvideo’s en uitgebreide beschrijvingen maken het koken bovendien een stuk gemakkelijker.

Slim Koken maakt het tenslotte eenvoudig om een voordelige maaltijd op tafel te zetten. Het is een app van het Voedingscentrum, die zich aanpast aan het aantal personen waar je voor wilt koken. Je kunt wat dat betreft gebruik maken van verschillende handige apps om het koken een stuk gemakkelijker te maken.

Laat een reactie achter