Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze kookworkshops, locatie of organisatie? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Is het mogelijk om rekening te houden met uitzonderingen tijdens de workshops?

Ja zeker! Als je tijdens het boeken aangeeft dat er uitzonderingen zijn waar wij rekening mee moeten houden, dan doen wij dat! Hetzelfde geldt voor overgevoeligheden en allergieën. 

Vanaf hoeveel personen kunnen wij boeken?

Onze tarieven zijn gebaseerd op groepen van minimaal 10 personen. Indien u met minder deelnemers een workshop wil organiseren dan is dat ook mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hoe laat kunnen wij beginnen met een workshop?

De begintijden van onze kookworkshops zijn in overleg. Het is mogelijk om zowel in de ochtenduren, middaguren en avonduren een workshop te boeken. 

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja zeker! Bovendien kun je rondom de gebouwen gratis parkeren.

Zijn jullie makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Vanaf station Utrecht Centraal bent u met buslijnen 37 of 38 binnen 15 minuten bij KEUKENvuur.

Met hoeveel personen kunnen wij komen koken?

Onze studio is verdeeld over twee etages en vier ruimtes. Deze staan allemaal met elkaar in verbinding. Zo kunnen wij kleine groepen apart ontvangen of grote groepen (tot maximaal 100 personen) verdelen over de verschillende ruimtes.

Zijn zakelijke kookworkshops ook mogelijk?

Jazeker! Wij organiseren regelmatig zakelijke workshops als teamuitje, teambuilding activiteit of een andere viering. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en laat je inspireren! 

Kunnen wij voorafgaand aan de workshop vergaderen?

Dat is zeker mogelijk neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.