Nu het weer kan sta je vast te popelen om een dagje uit met vriendinnen te plannen. Geniet van de stad, de boetiekjes en natuurlijk van elkaars gezelschap en kies voor een kookworkshop bij KEUKENvuur in Utrecht. Maak een dag shoppen in onze gezellige stad af met een leuke bezigheid en geniet na de workshop samen van de zelfbereide maaltijd. Wij zorgen voor de drankjes, zodat jullie na het koken helemaal kunnen ontspannen voordat iedereen weer naar huis gaat. Als dat geen perfecte afsluiting van een dagje uit met vriendinnen is, dan weten wij het ook niet meer!

Dagje uit met vriendinnen (1)

Dagje uit met vriendinnen

Een dagje uit met vriendinnen, hoe maak je dat na de coronaperiode zo gezellig en uniek mogelijk voor de hele groep? Natuurlijk is eten in een mooi restaurant na een gezellige dag in een stad een leuk idee, maar niet spectaculair. Na een periode waarin het voor veel mensen lastig was om écht te genieten, verdienen jullie een avond om nooit meer te vergeten. Hoe je zo’n avond organiseert? Met een kookworkshop bij KEUKENvuur in Utrecht! De perfecte plek om niet alleen een onvergetelijke avond, maar ook een indrukwekkende dag te organiseren. Geen zorgen, want het voorbereiden van de kookworkshop nemen wij uit handen, zodat jullie tijdens de workshop alleen mee hoeven te doen.

Samen koken en daarna lekker eten

Samen koken brengt mensen dichter bij elkaar. Daarom denken wij dat een kookworkshop de perfecte manier is om een onvergetelijke ervaring voor iedereen te creëren. Een avond waar de hele groep nog lang over zal napraten. Niet alleen omdat het eten zo lekker was, maar omdat je misschien wel iets nieuws leert over de mensen die je al jaren kent. De keuze is enorm, maar als er niets tussen de kookworkshops zit waar jullie allemaal gelukkig van worden, dan is het zelfs mogelijk om een kookworkshop op maat te maken. Zo zorg je gegarandeerd voor een geslaagde avond uit met vriendinnen en vrienden.

Boek nu een kookworkshop naar keuze

Onze keuken staat in Utrecht en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zijn jullie met de auto, dan is er ook voldoende parkeergelegenheid. Het boeken van een kookworkshop is eenvoudig, maar omdat een kookworkshop maatwerk is hebben wij specifieke informatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan allergieën of overgevoeligheden waar mensen die meedoen aan de workshop last van hebben. Zo weten wij welke ingrediënten er niet gebruikt mogen worden tijdens een kookworkshop.

Je hebt keuze uit verschillende keukens en thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop waarbij koken met chocola centraal staat of waag samen met je vrienden en vriendinnen een poging tot het zelf rollen van sushi. Of gaan jullie liever op ontdekkingsreis naar Azië of de Cariben en kiezen jullie voor een kookworkshop die volledig in het teken staat van deze keukens? Het is zelfs mogelijk om samen tapas te maken met een borrel achteraf! Hoe gezellig is dat? Wacht niet langer, stuur je vriendinnen en vrienden een appje en breng de groep samen tijdens een onvergetelijke kookworkshop bij KEUKENvuur in Utrecht.

Laat een reactie achter