De zomer is in volle gang en veel mensen zijn op zoek naar leuke en creatieve manieren om onvergetelijke herinnerringen te maken. Goed nieuws, want bij KEUKENvuur zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van kookworkshops waar het hele gezin nog lang over na zal praten. Ben je dus op zoek naar een dagje uit in Nederland, waarbij het hele gezin aan de slag gaat met een leerzame en vooral leuke activiteit? Boek een kookworkshop bij KEUKENvuur! 

dagje uit (1)

Dagje uit in Nederland 

De Nederlandse stad Utrecht is een aangename en charmante plek om te bezoeken. Het heeft een uitgebreid netwerk van kanalen die in het verleden dienden als een belangrijk transportsysteem voor vracht, maar nu vooral worden gebruikt voor recreatie. De waterwegen zijn omzoomd met historische gebouwen en het stadscentrum is gevuld met pittoreske grachten en bruggen.

Je hoeft geen geschiedenisfanaat te zijn om te genieten van de rijke cultuur en het erfgoed van deze stad. Je vindt er musea, kunstgalerijen, theaters en concertzalen die het beste van de Nederlandse cultuur laten zien. Boek je dus een dagje uit in Utrecht, dan is er genoeg te ontdekken. 

Koken en eten in Utrecht 

Al dat ontdekken zorgt ervoor dat je honger krijgt. Goed nieuws, want bij KEUKENvuur kun je zowel voor de lunch als het avondeten terecht. In plaats van uit eten gaan, betrekken wij je op een leuke en leerzame manier bij het maken van de gerechten. Na het ontdekken van de stad gaan jullie dus samen aan de slag met het bereiden van gerechten naar keuze. 

Kiezen jullie voor een 3 gangen menu vol met spannende gerechten of gaan jullie aan de slag met het maken van een brunch? Ga je met je vriendengroep op stap dan is een BBQ kookworkshop of een tapas workshop aan te raden! Bekijk hier al onze kookworkshops en neem contact op voor meer informatie over onze kookworkshops. 

Boek een kookworkshop naar keuze 

Boek je een kookworkshop naar keuze, dan kun je alle mensen meenemen die je graag om je heen wilt hebben. Onze keuken is namelijk groot genoeg om ruim 100 mensen te betrekken bij de kookworkshop. Tijdens de workshop gaan jullie aan de slag met het voorbereiden en bereiden van gerechten die binnen het thema naar keuze passen. Hoe groter de groep, hoe meer groepjes er gemaakt worden. Op die manier kunnen jullie samen aan de slag, zonder elkaar in de weg te lopen tijdens het koken. 

Na het koken gaan jullie in ons pand aan tafel om te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Alle drankjes die geserveerd worden zijn inbegrepen bij de prijs. In principe hoeven jullie je dus nergens zorgen over te maken! Neem alleen gezelligheid en nieuwsgierigheid mee. Dan zorgen wij ervoor dat de rest van de kookworkshop soepel verloopt. Ben jij benieuwd naar waarom een kookworkshop volgen een goed idee is? Het zorgt er niet alleen voor dat je een nieuwe herinnering opdoet, maar ook voor verbinding met de mensen waar je mee kookt. Hoe dat precies zit lees je in ons artikel 5 redenen om een kookworkshop te boeken

Laat een reactie achter