Een cursus Italiaans koken is leuk voor iedereen. Zowel kinderen als volwassenen zijn over het algemeen namelijk gek op Italiaanse gerechten. Wil je kindje niet eten? Pasta! Heb je geen zin om te koken na een lange dag werken? Pizza! Voor elke gelegenheid bestaat er een Italiaans gerecht en daarom is de cursus Italiaans koken de maandaanbieding bij KEUKENvuur! 

Cursus Italiaans koken 1

Cursus Italiaans koken voor beginners 

In deze cursus maak je kennis met de basis van de Italiaanse keuken. Je leert hoe je een scala aan verschillende gerechten kunt maken, van antipasta en pizza tot risotto en panna cotta. De cursus is bedoeld voor beginners en vereist geen eerdere kookervaring of kennis. Het is perfect voor mensen die thuis Italiaans willen leren koken, of als cadeau voor iemand anders die van Italiaans eten houdt! Heb je last van allergieën? Geef deze dan door tijdens het boeken van de workshop, zodat het hele gezelschap ongestoord en veilig van de cursus kunnen genieten. 

De Italiaanse keuken is een nationale schat en een van de meest populaire keukens ter wereld. Het gaat niet alleen om pasta, pizza en risotto. Er zijn nog veel meer heerlijke gerechten waar je samen met je vrienden, familie of zelfs alleen van kunt genieten. In deze cursus leer je hoe je een aantal van deze gerechten maakt en maak je kennis met de Italiaanse cultuur en keuken. Je leert hoe je gerechten bereidt zoals:

  • Melanzana a scarpone
  • Schiacciata
  • Petto di pollo mais ripieno di pesto e prosciutto
  • Cioccolato bianco panna cotta alla vaniglia

 

Italiaans koken in Utrecht

De cursus Italiaans koken in Utrecht is voor beginners die de basis van de Italiaanse keuken willen leren. De cursus omvat drie uur hands-on training waarin je leert hoe je Italiaanse gerechten maakt. Het is ook mogelijk om een cursus Italiaans voor gevorderden te boeken. Sta jij regelmatig in de keuken en ben jij van mening dat je de meeste kooktechnieken onder de knie hebt? Dan kun je dit aangeven tijdens de boeking. Dan zorgen wij ervoor dat de cursus is afgestemd op jouw kookniveau!

Italiaans koken is een prachtige vorm van kunst. Het is de perfecte manier om je liefde voor iemand te tonen. De Italiaanse keuken is zeer divers en kan op veel verschillende manieren worden bereid. In deze cursus leer je verschillende gerechten uit de Italiaanse keuken te bereiden. Je krijgt ook wat kennis over de ingrediënten en hun eigenschappen, evenals over de beste recepten uit dit land. Heb je tijdens de cursus vragen over de plek waar ingrediënten vandaan komen, dan geeft onze chef-kok hier graag antwoord op.

Boek nu een cursus Italiaans koken

Sta jij te popelen om meer te leren over de Italiaanse keuken en wil je direct starten met het boeken van een cursus Italiaans koken? Deze maand profiteer je van kortingen, omdat de Italiaanse kookcursus de workshop van de maand is! Wacht dus niet te lang en start vandaag jouw boeking van een cursus Italiaans koken door contact op te nemen met KEUKENvuur in Utrecht. Onze keuken biedt ruimte voor maar liefst 95 mensen. Neem dus gerust al je familieleden en vriendengroepen mee!  

Laat een reactie achter