Eten moeten we allemaal, maar het is leuker om een maaltijd te delen met goed gezelschap. Gooi er een dosis kennis en gezelligheid bovenop en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje. Door voor een culinaire workshop als bedrijfsuitje te kiezen, zorg je voor verbinding, een betere samenwerking én gaat de groep met een goed gevulde buik naar huis. Alle reden om te kiezen voor een culinaire workshop als bedrijfsuitje. 

Culinaire workshop als bedrijfsuitje

Culinaire workshop als bedrijfsuitje 

Een culinaire workshop volgen heeft verschillende voordelen en is leuk voor iedereen. De mensen die menen niet goed te kunnen koken, krijgen tijdens deze workshop de kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. Met de tips van de chef is het namelijk voor iedereen mogelijk om een perfect gerecht op tafel te zetten. De teamleden die wel dagelijks in de keuken staan krijgen de kans om hun vaardigheden te verbeteren en na het koken genieten jullie samen van een zelf bereidde maaltijd. Kortom: een culinaire workshop is geschikt voor iedereen. 

Workshop culinair koken

De workshop culinair koken wordt begeleid door onze chefs. Afhankelijk van de grootte van de groep gaan jullie in groepjes aan de slag met het bereiden van interessante gerechten. Geen zorgen, want in onze keuken is er plek voor maar liefst 100 mensen. Hebben jullie als groep een voorliefde voor een specifieke keuken? Dan gaan we aan de slag met ingrediënten en gerechten uit die specifieke keuken! Zijn er mensen met allergieën of overgevoeligheden, dan houden wij daar uiteraard ook rekening mee. Bekijk hier alle workshops of neem contact met ons op voor meer informatie over een maat gemaakte culinaire workshop. 

Waarom je een culinaire workshop in Utrecht moet ervaren

Een culinaire workshop volgen is niet alleen gezellig en leerzaam. Het is ook één van de beste manieren om een groep te leren om beter met elkaar samen te werken. Dat komt goed uit, want doordat steeds meer mensen voor het grootste gedeelte thuiswerken is het soms lastig om een band met elkaar op te bouwen. Tijdens het koken is het voor alle teamleden belangrijk om goed met elkaar te communiceren. De communicatie vaardigheden die teamleden tijdens de workshop opdoen, kunnen zij in het werk weer toepassen. Wil je meer lezen over de voordelen die een kookworkshop naar de werkvloer brengt? Klik dan hier! 

Kookworkshop culinaire workshop boeken

Het boeken van een kookworkshop is niet ingewikkeld. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen! Geef aan ons door met hoeveel mensen jullie langskomen, welke keuken of welk thema jullie voorkeur heeft en op welke dag/tijd jullie de culinaire workshop willen volgen. Mochten er mensen zijn met allergieën, geef dit dan ook aan ons door, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er niets mis gaat tijdens de workshop. Als jullie vervolgens op de afgesproken dag en tijd bij de keuken zijn, dan zorgen wij voor de rest! Kookworkshops duren gemiddeld 3 uur, de prijs is inclusief (alcoholische) dranken én er is gratis parkeergelegenheid rondom de keuken.

Ben jij benieuwd naar wat een culinaire workshop als bedrijfsuitje kost voor jullie team? Bel of mail voor meer informatie. 

Laat een reactie achter