Ken je de ‘blote billetjes uit het gras’ nog, of weet je hoe we ‘hete bliksem’ maken? Het zijn gerechten uit grootmoeders tijd, die we tijdens de kookworkshop voor de Hollandse keuken graag centraal stellen.
Tijdens de Franse kookworkshop reizen we van Bretagne naar Normandië en de Loire. Frankrijk bestaat uit tal van gebieden en departementen, waar heerlijke smaken vandaan komen.
Cuba is het land van de salsa, al weet men er van heel eenvoudige ingrediënten ook fijne gerechten te maken. Deze komen aan bod tijdens de kookworkshop voor de Cubaanse keuken.
De kookworkshop voor de Caribische keuken is vaak een feest van herkenning, vanwege de smeltkroes van invloeden uit Spanje, Engeland, Afrika, Frankrijk, Portugal, China, Denemarken en zelfs Nederland.
Kent u de keuken van Down Under? Tijdens een kookworkshop voor de Australische keuken gaan we aan de slag met specialiteiten uit de verschillende streken van dit land.
Mauritius: lange hagelwitte witte stranden, diep blauwe zee omgeven door koraalrif. Dat is het beeld dat de meeste mensen van dit eiland hebben. En het klopt allemaal!
Neem een uniek kijkje in de wereld van de Mexicaanse keuken. De keuken is over heel de wereld bekend, al weten veel mensen niet dat het eigenlijk gaat om een samenvoeging van verschillende keukens.
Tijdens de kookworkshop Costa Rica gaan jullie aan de slag met een aantal culinaire tradities, die zijn samengebracht vanuit Afrika, Zuid-West Europa en China.
Een Sri Lankaanse kookworkshop staat uiteraard in het teken van de lokale keuken. Stiekem nieuwsgierig naar de Sri Lankaanse keuken en willen jullie dat graag met vrienden en familie delen?
Dim Sum betekent ‘punthartjes’, ‘hartgenoegens’ of ‘hartverwarmers’. Tijdens de kookworkshop Dim Sum gaan we aan de slag met kleine hapjes, die samen voor een maaltijd zorgen.