Bent u op zoek naar partycatering, heerlijke hapjes en gerechten voor uw feest of bijzondere gelegenheid?
Keukenvuur is gespecialiseerd in de catering voor feesten, bruiloften, bedrijfsopeningen, jubilea en grotere evenementen.

We gaan uit van uw specifieke wensen en helpen u inspiratie op te doen voor uw partycatering. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zo kunt u zelf ook heerlijk genieten van het evenement. We zullen alles uit de kast kunnen halen voor een geslaagde gelegenheid.

Franse thema-avond

U kunt bijvoorbeeld een Franse thema-avond organiseren, waarbij we zorgen voor lange houten tafels met het bekende witte tafellinnen. We zorgen voor een plateau Fruit de Mer en een heerlijke Coq au vin rouge, twee klassiekers uit de Franse keuken. U heeft de keuze uit diverse salades, Franse kazen en natuurlijk heerlijke nagerechten.

Meer informatie

 

Hollands of tapas

Organiseert u liever een Hollands walking dinner met bijvoorbeeld een shooter van aardappel met gerookte zalm Stick, een mini quiche van pompoen en Old Amsterdam of een minitosti van brioche brood met nagelhout en le petit Doruvael? Van Hollands tot tapas met bijvoorbeeld gebakken tonijn met tomaat en kappertjes, we zijn u graag van dienst met onze heerlijke gerechten voor partycatering.

Meer informatie

 

Inspiratie voor partycatering

Daarnaast kunnen we binnen onze partycatering zorgen voor een compleet 6-gangen diner om uw gasten culinair te verwennen, of een ontspannen tuin brunch met luchtige gerechten. Wilt u een intiem champagne-ontbijt cadeau doen aan uw partner, of een Japans walking dinner organiseren voor uw genodigden? U bent bij Keukenvuur aan het juiste adres, we zijn de specialist op het gebied van partycatering.

Voor vragen, reserveringen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Gebruik dan het contactformulier hieronder of bel ons via 030 – 73 700 51. U ontvangt dan spoedig een reactie van ons.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.