Opdrachtgevers over keukenvuur catering

Bent u nog niet overtuigd van de catering van KEUKENvuur? Hieronder de reacties die KEUKENvuur in de afgelopen tijd heeft ontvangen bij het vervullen van uiteenlopende cateringopdrachten. Voor zowel bedrijven als particuliere opdrachtgevers.

Relatiebijeenkomst

Op zeer korte termijn (5 dagen) hebben wij hapjes, drankjes en een buffet kunnen regelen met Sil. Hij heeft aan een half woord genoeg en voelt goed aan hoe het gezelschap is samengesteld. Goede ontvangst, lekkere hapjes en goed eten. En de jongens hebben zelfs verstand van computers.

Vario Mundo Vathorst Amersfoort

Team BBQ

Al 2 jaar op rij hebben we met ons bedrijf Keukenvuur ingehuurd voor een team BBQ, en een derde keer gaat er zeker komen. Alles goed geregeld, hele lekkere hapjes en super gastvrije eigenaar en medewerkers. Aanrader voor iedereen die eens een echt lekker event wil organiseren. 1 nadeel, je wil geen ‘gewone’ BBQ meer. Super!

Sales Director, ERP Oracle

Volledig verzorgde boottocht

Onlangs zijn wij getrouwd. We wilden het graag klein houden en hebben met 25 familie/vrienden gegeten op een sloep en gevaren door de Utrechtse grachten. KEUKENvuur heeft hierbij ons diner verzorgd op de sloep en het was echt super. De sushi was echt heerlijk en ook de salades waren lekker erbij. Ook aan de kinderen had Keukenvuur gedacht. Voor hen waren er lekkere spiesjes. Hoewel ze trouwens ook van de sushi hebben genoten.
Het was een onvergetelijke dag en KEUKENvuur: bedankt.

Familie Verhoef

Leer nieuwe gerechten koken samen met een echte chefkok!

Bekijk kookworkshops