Wilt u een heerlijke (werk)lunch organiseren, of uw verjaardag vieren met een lunch met familie of vrienden? We verzorgen graag uw lunch op locatie. Geen idee is ons te gek. Zo kunnen we zelfs een picknick verzorgen tijdens een wandeling in het bos, of met de broodjes van Carl Siegert zorgen voor een heerlijk ontspannen middag in het park. Uiteraard combineren we dat met een lekkere salade, zodat u een gezonde en bijzondere lunch kunt verzorgen.

Inspiratie voor de lunch

Benieuwd wat u kunt verwachten tijdens de lunch met Carl Siegert broodjes? Denk eens aan een Hoeck-wit met rucola en Old-Amsterdammer kaas, een kloostermop met Albacore tonijnsalade of een salade van wilde spinazie, bacon, blauwe klaverkaas en gemarineerde artisjokken.

De diverse broodjes en salades zijn van uitmuntende kwaliteit, zodat u een heerlijke lunch kunt verzorgen waar u samen op tal van locaties van kunt genieten. We maken standaard gebruik van het brood van Carl Siegert, die bekend staan om hun heerlijke smaak.
Het is biologisch brood in diverse smaken, zoals zeezout, rozemarijn, veelgraden en diverse zaden.

Voor vragen, reserveringen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Gebruik dan het contactformulier hieronder of bel ons via 030 – 73 700 51. U ontvangt dan spoedig een reactie van ons.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.