Catering in Utrecht gezocht? We zijn gespecialiseerd in verschillende lokale keukens, net als specifieke thema’s om de catering op een bijzondere manier te verzorgen. Altijd volledig naar wens en natuurlijk ook bij u op locatie, bijvoorbeeld tijdens een feestje of een evenement. Gaat het u om catering voor de lunch of voor een party, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest of om uw verjaardag of jubileum op een bijzondere manier te vieren? Wij koken met 100% verse ingrediënten, voor catering die perfect aansluit op uw wensen.

We verzorgen catering in de regio Utrecht, net als in de rest van Nederland. Dat doen we op basis van uw wensen bv een mooi Italiaans 3 gangen diner keuken, of een heerlijk Frans menu. En gaat het u specifiek om party catering of een lekkere lunch? We stemmen de mogelijkheden er graag op af, zodat u kunt rekenen op heerlijke gerechten waar u samen met uw gasten van kunt genieten. Het is de makkelijkste manier om de lunch, de borrel of het diner goed te regelen, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Streetfood, Italiaans of Tapas?

Zin een bepaalde lokale keuken voor de catering in Utrecht? We inspireren met verschillende lekkere gerechten, net als met nieuwe smaken die jullie op deze manier kunnen leren kennen.

En aan de andere kant op zoek naar bijvoorbeeld catering met de Italiaanse keuken? Het is zowel een veilige als een bijzonder smakelijke keuze, dankzij de gerechten waar eigenlijk iedereen van houdt en waarmee u een geslaagd evenement organiseert. We koken lekkere pasta’s en maken onze eigen pesto, net als een lekkere panna cotta of een van de andere gerechten. We koken zoals grootmoeder in Italië, voor catering in Utrecht waar u en uw gasten jullie vingers bij zullen aflikken.

Zin in Streetfood of in een andere lokale keuken voor de catering in Utrecht? We verzorgen de gerechten waar jullie zin in hebben, door daar op een lekkere manier mee te koken. Altijd op basis van 100% verse ingrediënten, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Dat doen we voor bedrijven en voor particulieren, al vanaf €40 per persoon ( minimaal 10 personen). Op die manier hoeft de catering niet duur te zijn, terwijl jullie toch kunnen rekenen op een smakelijke maaltijd of een fijne borrel.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw feest of gelegenheid?
Neem dan contact op of bel naar telefoonnummer 030 7370051.

Party catering of een lekkere lunch

Zin in party catering in Utrecht of op zoek naar een culinaire keuze voor de lunch? We gaan er graag mee aan de slag, altijd onder begeleiding van onze professionele chef. We werken aan heerlijke gerechten om de gasten mee te verrassen, of binnen een specifiek thema voor de rest van het evenement of feest. Hebben jullie iets bijzonders te vieren en zoeken jullie naar inspiratie of is het juist al precies duidelijk hoe de gerechten eruit moeten zien? We gaan er graag mee aan de slag, uiteraard inclusief bijzonder geslaagde presentatie.

We presenteren de gerechten op een smakelijke wijze. Tapas serveren we in de authentieke Spaanse schalen, terwijl we voor sushi en andere specifieke gerechten heel andere spullen gebruiken. Op die manier komt het eten geweldig tot z’n recht, om daarmee een goede indruk te maken op de gasten.

Catering in Utrecht gezocht?

Wij weten hoe lekker eten smaakt en hoe dat eruit moet zien. Op die manier zorgen we voor geslaagde catering in Utrecht, zowel voor een party als bijvoorbeeld voor een lunch. We hebben veel ervaring met catering, uiteraard op locaties door heel Nederland. Gaat het om catering bij uw bedrijf of voor uw verjaardag? We stemmen de mogelijkheden graag af op het feestje of evenement dat u organiseert. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, precies op de manier die u voor ogen heeft.

Voor bedrijven en groepen

Benieuwd naar de mogelijkheden en de manier waarop we catering in Utrecht verzorgen? Dat kan bijvoorbeeld specifiek op de BBQ, net als met andere typische ingrediënten of op basis van een bepaalde lokale keuken. We maken er een culinaire reis naar een bijzondere bestemming van, waarmee we u graag inspireren of laten zien wat er mogelijk is. Aan de andere kant kunnen we zorgen voor een breed scala aan gerechten op basis van verse ingrediënten, waardoor het heel toegankelijk is voor een groot gezelschap.

Heeft u specifieke wensen voor de catering in Utrecht, bijvoorbeeld tijdens een Marokkaanse bruiloft of voor een geslaagde BBQ en borrel? We passen ons moeiteloos aan. We bereiden heerlijke gerechten voor en gaan op locatie voor u aan de slag met de andere ingrediënten. Op die manier zorgen we ervoor dat u heerlijk kunt eten, samen met de gasten die u uitnodigt.

Meer weten over onze catering in Utrecht en de manier waarop we die verzorgen? We vertellen u er graag meer over, of laten u voorbeelden zien van andere adressen waar we de laatste tijd geweest zijn. We werken voor bedrijven en voor particulieren, bijvoorbeeld als zij een feestje te vieren hebben. Wij bereiden de gerechten voor, verzorgen de catering en ruimen alles na afloop natuurlijk weer netjes voor u op. U heeft er geen omkijken naar, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van een geslaagde borrel of een fijn diner. En heeft u specifieke wensen? We gaan er graag mee aan de slag, waardoor het ook daar niet aan zal liggen.

Catering in Utrecht gezocht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. We horen graag van u.

Wat krijg je?

Luxe catering

Wat kost het?

U kunt al gebruik maken van de luxe van onze privékok voor slechts € 40 per persoon (excl. reisvergoeding en btw)


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.