Catering voor bedrijven? Privé kok voor bedrijven? Keukenvuur!

Catering voor bedrijven? Prive kok voor bedrijven? Keukenvuur

Iets te vieren met je bedrijf? Opzoek naar een origineel of intiem bedrijfsuitje of teambuilding event? Indruk maken met een zakelijk diner? Wat het doel ook is: bedrijfscatering of een privé chef van Keukenvuur is een schot in de roos!

Zelf een bedrijfsdiner organiseren:

Of je nou bij een grote multinational werkt of een ZZP’er bent en of het nou om een interne- of een externe aangelegenheid gaat: wanneer je een bedrijfsdiner organiseert wil je natuurlijk iets lekkers, origineels en professioneels op tafel zetten. De professionele chefs van Keukenvuur staan in dat geval voor je klaar om de lekkerste diners te bereiden. Hierbij kan je altijd vertrouwen op een aantal zekerheden:

  • Standaard een 4-gangen diner;
  • Altijd een bijpassend wijnarrangement;
  • Maatwerk is mogelijk;
  • Al vanaf 6 personen een privé chef;
  • Altijd een professionele chef die rekening houdt met bepaalde dieetwensen en/of allergieën;

Naast de bovenstaande zekerheden denken we ook graag mee met randzaken als de tafelaankleding, accessoires, etc.

Heerlijke hapjes bij een bijzondere gelegenheid:

Hoewel er niets mis is met de Hollandse bitterbal of de standaard toastjes die je op vele zakelijke recepties tegenkomt, kan je ook kiezen voor écht lekkere hapjes en indruk maken op je personeel of zakelijke relaties. Onze professionele chefs zorgen graag voor de heerlijkste catering voor alle zakelijke evenementen. Een kort overzicht van onze catering:

  • Verse producten;
  • Altijd geschikt voor alle gelegenheden, van hapjes op een receptie tot aan een volledige lunch;
  • Geschikt voor zowel grote als kleine gelegenheden;

Gevestigd in Utrecht zijn we in staat om klanten te bedienen in heel Nederland. Uiteraard kunnen we rekening houden met specifieke wensen en allergieën.

Particuliere catering voor bruiloften, jubilea of verjaardagen:

Naast dat we in heel Nederland zakelijke klanten bedienen, staan we ook klaar voor particuliere aangelegenheden. Een trouwerij, diner of andere gelegenheid wordt extra feestelijk met catering van Keukenvuur of met diners die zijn bereid door onze privé chefs. Ook hiervoor geldt dat het niet uitmaakt hoe groot of klein het feest is en ook hier staan we klaar om te helpen met zowel hoofd- als randzaken.

Wat je ook zoekt voor jouw feest: met Keukenvuur haal je altijd heerlijk eten in huis en hou je zelf alle aandacht vrij voor je gasten!

Extra gangen, een luxe variant of andere wensen:

Wanneer een feest nét wat meer aandacht verdient kan Keukenvuur meer gangen bereiden, luxere hapjes maken, of meedenken over andere manieren om de gelegenheid nét wat meer aan te kleden. Uiteraard behoren ook luxere dranken behoren hierbij tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om catering of een diner volgens een bepaald thema in te richten, zoals streetfood of tapas.

Of het nou gaat om een groot, zakelijk diner, lekkere hapjes bij een feestelijke receptie, eten voor een trouwerij of een intiem diner aan huis: Keukenvuur staat altijd klaar om er met heerlijk eten een perfect evenement van te maken!

Catering voor bedrijven? Prive kok voor bedrijven? Keukenvuur

Informatie catering
Alle kookworkshop
Kok aan huis

 

Laat een reactie achter