Catering Bruiloft

Catering voor je bruiloft: van diner aan tafel tot verrassende bites

Staat de mooiste dag van je leven voor de deur en wil je deze laten verlopen zonder zorgen? Laat ons de partycatering verzorgen! In de regio Utrecht zijn wij dé betrouwbare cateraar die jouw huwelijksdag tot een culinair succes maakt. Of je nu kiest voor een zomerse barbecue, een diner aan tafel of verrassende bites, wij zorgen voor heerlijke hapjes die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Maatwerk catering: van live cooking tot seizoensgebonden producten

Onze expertise ligt in het verzorgen van catering op maat. Of het nu om tien of honderd personen gaat, wij zorgen voor een complete setting, van meubilair tot inrichting. Onze chefs maken gebruik van seizoensgebonden producten en bereiden alles met passie. Wil je live cooking of een specifiek thema voor je feest? Geen probleem! We stemmen de aankleding, inclusief bijpassende kleding van onze bediening, volledig af op eventuele thema’s. En met onze ruime keuze aan dranken, van wijnen tot sappen en bieren, zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt.

Van lekkere hamburgers tot verfijnde oesters

Of je nu zin hebt in lekkere hamburgers van de BBQ, verfijnde oesters of een Hollands buffet, wij hebben een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. En als je specifieke wensen hebt, maken we graag een maat gemaakt voorstel voor je. We luisteren goed naar wat je wilt en vertalen dit naar een culinaire invulling die past bij jouw evenement. Onze cateringservice is flexibel en speelt in op jouw wensen, of je nu kiest voor een uitgebreid diner, een buffet of een reeks smakelijke borrelhapjes.

Volledige organisatie: van aankleding tot entertainment

Bij ons kun je niet alleen terecht voor catering, maar ook voor de volledige organisatie van je feest of evenement. We regelen alles tot in de puntjes, van aankleding en meubilair tot entertainment en hostessen. Onze partymanager staat in nauw contact met jou en zorgt voor een vlekkeloze communicatie en uitvoering op de dag zelf. Of je nu een groot evenement organiseert of een intiem diner voor een select gezelschap, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Italiaans tuinfeest thuis
partyfood keukenvuur asperge lepelamuse
catering buffet keukenvuur

Neem contact op voor een onvergetelijk feest

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je specifieke wensen voor je bruiloft, bedrijfsfeest of groot evenement in Utrecht? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een onvergetelijke dag.