Organiseert u binnenkort uw bruiloft, wordt het tijd voor de mooiste dag uit uw leven? Wij verzorgen graag de catering, zodat alles tip top in orde is en het zowel u als uw gasten aan niets zal ontbreken. Catering voor bruiloft of huwelijksfeest in Utrecht

Catering op uw bruiloft

We hebben een uitgebreide ervaring met catering op bruiloften, we weten als geen ander dat u alles tot in de puntjes georganiseerd moet lopen.We maken voor de catering van uw speciale dag zo veel mogelijk gebruik van lokale producten, die onze koks met grote liefde voor u bereiden. We zetten graag een stap extra en zorgen voor de bekende kers op de taart, zodat er aan uw bruiloft catering in ieder geval niets te wensen over zal blijven.

Bijzonder gezonde gerechten en producten

Als we de catering voor een huwelijk verzorgen zorgen we bijvoorbeeld voor een ruime selectie bijzonder gezonde gerechten en producten, binnen het bekende palet of juist met een meer verrassend element.

Wilt u graag gebruik maken van huwelijkscatering met hapjes die u niet zo vaak tegenkomt, of kiest u liever voor het bekende waarmee u in ieder geval kunt rekenen op een zeer geslaagde dag? We horen graag waar u voor kiest, we kunnen u op basis van uw specifieke voorkeur uitstekend van dienst zijn met de catering voor het huwelijk.

Catering voor bruiloft of huwelijksfeest in Utrecht | Keukenvuur

Bovendien maken we voor onze huwelijkscatering uitsluitend gebruik van verse producten, iets dat uitstekend terugkomt in zowel de presentatie als de smaakervaring. De producten zien er prachtig uit en de gerechten zijn altijd optimaal op smaak. We verzorgen de catering regelmatig tijdens huwelijken en weten dankzij onze uitgebreide ervaring bovendien uitstekend in te schatten hoeveel u per gerecht nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze catering op uw bruiloft, zodat u de mogelijkheid heeft om de luxe hapjes uit handen te geven aan professionals met passie en liefde voor het vak?

Voor vragen, reserveringen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Gebruik dan het contactformulier hieronder of bel ons via 030 – 73 700 51. U ontvangt dan spoedig een reactie van ons.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.