CARIBISCHE KOOKWORKSHOP

Caribische kookworkshop

De kookworkshop voor de Caribische keuken is vaak een feest der herkenning, vanwege de smeltkroes van invloeden uit Spanje, Engeland, Afrika, Frankrijk, Portugal, China, Denemarken en zelfs Nederland. Het zijn de koloniën geweest van deze landen en zij namen destijds hun eigen gerechten en specerijen mee, waardoor de Caribische keuken bekend staat om de sterke kruiding en de grote variatie aan gerechten.

Ben jij zelf op vakantie geweest in Aruba, Curaçao, Dominicaanse Republiek of een ander mooi oord in het Caraibisch gebied? Dan herken je de volgende keuken vast. We maken tijdens de kookworkshop voor de Caribische keuken gebruik van bijvoorbeeld ui, peper, knoflook en kerrie. We richten ons op de specialiteiten van de verschillende landen en eilanden, waardoor er heerlijke gerechten ontstaan waar u na afloop natuurlijk samen van kunt genieten.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier. U ontvangt spoedig een reactie.