Het belangrijkste ingrediënt voor een feest aan huis (niet wat je denkt)!

Het belangrijkste ingrediënt voor een feest aan huis

Stel je voor: het is zomer en de zon schijnt. Je zit met vrienden in de tuin en het is erg gezellig. De drankjes staan koud en de sfeer is goed. Misschien heb je wel een reden voor het feest, maar misschien ook wel niet. Dat doet er ook niet toe want het is gezellig en iedereen heeft het naar zijn zin.

Van gezelligheid krijg je honger

Natuurlijk hoort eten ook bij een feest aan huis. Lekker eten draagt bij aan de sfeer en kan een barbecue, verjaardag, trouwdag of jubileum nóg leuker maken. Afhankelijk van de gelegenheid en de hoeveelheid gasten kan je natuurlijk zelf de catering verzorgen.

Soms sta je vooral de dag van tevoren lang in de keuken om allerlei hapjes te maken. Misschien maak je een grote pan met eten en een grote salade, of smeer je gewoon 200 broodjes met de hand. De andere keer ben je, naast het opblazen van tientallen ballonnen, bezig met het bakken van tientallen pannenkoeken voor het kinderfeestje van je zoon of dochter. Er is helaas een nadeel: hoe je het ook doet, je bent er waarschijnlijk veel tijd aan kwijt.

Lekkere recepten voor een feest aan huis

Natuurlijk zit je veilig met een goede portie bitterballen, zelfgesmeerde broodjes en andere snacks en tussendoortjes. Echter, soms wil je nét even iets anders op tafel zetten. In dat geval kan je uitpakken met de recepten op onze site. Wat dacht je van:

Wat je ook zoekt, in onze verzameling met recepten vind je gegarandeerd genoeg inspiratie!

Zelf klaarmaken of catering?

Laten we eerlijk zijn: vaak kost het organiseren van een feest en het vermaken van je gasten al genoeg tijd. Een andere keer wil je gewoon genieten van de gelegenheid, tijd hebben om met je gasten te praten en niet de hele tijd in de weer zijn om het eten te regelen.

Wat je reden ook is, soms is het makkelijker om catering aan huis te regelen. Je bent zelf vrij om te genieten en een kok zorgt ervoor dat het alle aanwezigen aan niets ontbreekt.

Bij Keukenvuur denken we graag mee om ook voor jouw feestje de perfecte catering neer te zetten. Natuurlijk hoort hier ook een beetje inspiratie bij! Wat dacht je van een Franse thema-avond, een Hollandse lunch of een volledig verzorgd 6-gangen diner? Of organiseer je niet ’s avonds maar overdag een feestje? Misschien is een luxe lunch dan wel een optie!

Benieuwd hoe we jouw feest nóg leuker (en lekkerder) kunnen maken? Neem contact met ons op voor een advies of een vrijblijvende offerte!

Wat kosten een (chef) kok aan huis (Thuis uit eten)

Laat een reactie achter