Een bedrijfsuitje is een geweldige manier om de stress van de werkweek of zelfs het hele jaar te verlichten. Tegelijkertijd is dit een mogelijkheid om de creativiteit en productiviteit in het team te stimuleren. We weten allemaal dat het laatste kwartaal van het jaar een van de meest hectische en drukste tijden is voor elk bedrijf. Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, is het organiseren van een bedrijfsuitje geen overbodige luxe. Een bedrijfsuitje is een geweldige manier om medewerkers een dagje uit het kantoor te halen en hen de gelegenheid te geven om te ontspannen en een band op te bouwen. Zo trap je het laatste kwartaal positief af en ga je met een gemotiveerd team het nieuwe jaar in! 

Q4 teamvergadering combineren met plezier 

Het is het einde van het jaar en we voelen ons allemaal een beetje gestrest. Het is tijd om samen te komen en plezier te hebben! Een teamvergadering is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het geeft iedereen de kans om over hun prestaties te praten, hun doelen te delen en plannen te maken voor de toekomst. Maar in de meeste gevallen is een teamvergadering alles behalve gezellig. Toch loont het om gezelligheid met zaken te combineren, want als mensen het leuk hebben tijdens de meeting dan heeft dit verschillende voordelen.

Allereerst zijn mensen geneigd om sneller mee te denken als de druk niet zo hoog is. Hoe je dat bereikt? Door eens van locatie te wisselen! Haal het team uit het kantoor of het bedrijfspand en boek onze vergaderzaal voor de Q4 vergadering. Zo trek je het team niet alleen uit hun vertrouwde bubbel, maar hoef je ook niet meer te reizen voor het plezier na de vergadering! 

Teambuilding door samen te koken

Teambuilding is een populaire activiteit die bedrijven gebruiken om hun medewerkers dichter bij elkaar te brengen. Het is ook een kans voor de teamleden om elkaars sterke en zwakke punten te leren kennen. Samen koken is een leuke manier om aan teambuilding te werken. Het biedt een kans voor mensen die elkaar niet goed kennen om elkaar beter te leren kennen terwijl ze samen aan een project werken. Dit heeft positieve gevolgen op de werkvloer, omdat teamleden op een unieke manier met elkaar leren samenwerken. Want zeg nou zelf, hoe vaak koken je teamleden met elkaar? Waarschijnlijk niet vaak!

Samen koken werkt ook bij het vergroten van het zelfvertrouwen van individuele teamleden. Omdat iedereen waarschijnlijk over basiskennis van koken beschikt, is het koken geen vervelend vooruitzicht. Dit is anders bij bijvoorbeeld sportactiviteiten, omdat niet iedereen sportief ingesteld is. Met een kookworkshop is de kans dus groot dat je het hele team meekrijgt. 

Boek een kookworkshop bij KEUKENvuur

Boek je een kookworkshop bij KEUKENvuur dan profiteer je van onze kennis en kunde. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in koken, maar ook in het organiseren van leuke en vooral leerzame kookworkshops. Benieuwd naar wat voor soort kookworkshops wij aanbieden? Bekijk hier een overzicht of neem contact met ons op voor meer informatie over een Q4 vergadering in combinatie met een kookworkshop naar keuze. 

Laat een reactie achter