Een bedrijfsuitje boeken, maar geen zin om voor standaard opties te kiezen dit jaar? Hebben jullie het bowlen, lasergamen, karten of paintballen nu wel gezien en zijn jullie toe aan een verrassende ervaring? Overweeg dan om een kookworkshop voor het team, een volledige afdeling of het hele bedrijf te boeken! Bij KEUKENvuur in Utrecht hebben wij genoeg ruimte om kookworkshops voor groepen tot maar liefst 100 mensen te organiseren. Dit is wat je van zo’n kookworkshop kunt verwachten.  Bedrijfsuitje boeken in Utrecht

Bedrijfsuitje boeken in Utrecht: centraal en makkelijk bereikbaar

Voor een bedrijfsuitje is het fijn als iedereen de plek goed kan bereiken. Onze keuken staat in hartje Utrecht, centraal gelegen in Nederland en eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Komen jullie liever met de auto? Dan is dat ook mogelijk! Rondom de keuken is er namelijk genoeg parkeergelegenheid. Het is bij KEUKENvuur niet alleen mogelijk om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Het is ook mogelijk om het bedrijfsuitje te combineren met een vergadering vooraf. Tijdens deze vergadering is het mogelijk om hapjes en drankjes bij te bestellen. Combineer bijvoorbeeld een lekkere lunch met een uitgebreide vergadering om vervolgens samen aan de slag te gaan met het bereiden van het avondeten. Er is keus genoeg en het is zelfs mogelijk om een op maat gemaakte workshop voor te maken waar iedereen gelukkig van wordt! 

Dit zijn de verschillende workshops waaruit je kunt kiezen

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is introduceren wij je graag aan de verschillende kookworkshops die wij in Utrecht aanbieden. Allereerst is er keuze uit verschillende keukens van over de hele wereld. Ga op reis door Azië, Afrika, Zuid-Amerika of de Cariben of blijf lekker in Nederland en ontdek seizoensgerechten van eigen bodem. Hebben jullie geen idee voor welke keuken jullie willen kiezen, dan is het ook mogelijk om een kookworkshop met een thema te boeken. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het maken van kersverse sushi of leer koken met chocola of bier. Liever op de gezonde tour? Dan is een vegan kookworkshop of een kookworkshop koken als medicijn misschien een leuke ervaring. De keuze is enorm, dus peil bij je collega’s wat zij lekker vinden en neem contact met ons op met jouw verhaal! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keus bij het boeken van een kookworkshop als bedrijfsuitje. 

Een avond vol avonturen

Tijdens de kookworkshop ben je niet constant aan het werk. Er is genoeg ruimte voor gezelligheid en tijdens de workshop vertellen onze chefs jullie graag meer over de ingrediënten die jullie gebruiken en over de gerechten die er gemaakt worden. Op die manier zorgen wij voor een leuke en leerzame avond waar je ook na de workshop nog lang over kunt napraten! De skills die jullie opdoen tijdens de workshop kunnen jullie zowel thuis als op het werk gebruiken, en dát maakt een kookworkshop het perfecte bedrijfsuitje voor elk bedrijf! Neem nu contact met ons op, doe de kookworkshop keuzetest of boek direct een bedrijfsuitje bij KEUKENvuur in Utrecht! 

Laat een reactie achter