BBQ catering in Utrecht gezocht? Wij verzorgen een heerlijke barbecue, zodat u en uw gasten daar zorgeloos van kunnen genieten. Uiteraard houden we daarin graag rekening met uw wensen, of verrassen we met gerechten die u niet zo snel op de BBQ zou verwachten.

We verzorgen de catering voor veel bedrijven, net als voor particulieren die een feestje vieren. Gaat het om uw verjaardag, om een bijzonder jubileum of om een andere gelegenheid? Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de catering. We zorgen voor heerlijke gerechten met verse ingrediënten, uiteraard afgestemd op jullie specifieke voorkeuren.

Zin in een groot stuk pulled pork of de bekende short ribs? Het zijn typische gerechten voor op de barbecue, net als de meer uitdagende brisket. We zorgen voor bijzondere catering van de BBQ, uiteraard door een professionele chef die daar geweldig mee kan koken.

De perfecte BBQ: vlees en meer

Aan de andere kant op zoek naar BBQ catering in Utrecht met de bekende kipsaté, hamburgers en andere stukken vlees? We passen ons graag aan de wensen aan, om jullie daar op een fijne manier mee van dienst te zijn. Uiteraard kruiden en marineren we het vlees, om er een bijzondere culinaire ervaring van te maken. We laten graag zien wat er mogelijk is op de barbecue of zorgen ervoor dat jullie daar zelf niet mee aan de slag hoeven.

En zoekt u naast het vlees naar andere gerechten van de barbecue, bijvoorbeeld ook voor de vegetariërs of zelfs veganisten? Onze professionele chef weet wat er mogelijk is en kan daar op een leuke manier mee inspireren. Op die manier zorgen we ervoor dat u de BBQ op een heel andere manier kan leren kennen. De ideale keuze voor barbecue catering in Utrecht, goed geschikt om een verjaardag of iets anders te vieren.

Barbecue catering in Utrecht

Onze barbecue catering in Utrecht is populair bij zowel bedrijven als bij particulieren. We verzorgen de catering en zorgen er daarmee voor dat jullie heerlijk kunnen eten, uiteraard met de bijzondere rooksmaak van de barbecue. We roken het vlees en kunnen dat heel langzaam garen, of gaan aan de slag met andere ingrediënten waar jullie op dat moment zin in hebben. Er is van alles mogelijk, waar we jullie ook op voorhand graag meer over vertellen.

Benieuwd naar de concrete mogelijkheden, net als de kosten waar u rekening mee moet houden? BBQ catering is al mogelijk vanaf €30 per persoon, waardoor dit gelukkig niet duur hoeft te zijn. We maken gebruik van 100% verse ingrediënten en zorgen er natuurlijk voor dat we daar op een bijzondere manier mee koken. Dat doen we in Utrecht en omgeving, net als door de rest van Nederland. Organiseert u binnenkort een barbecue en zoekt u daarvoor naar een ervaren chef? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

BBQ catering in Utrecht gezocht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.