Vergaderen met kookworkshop of catering in Utrecht

Op zoek naar inspiratie of gewoon eens de dagelijkse patronen doorbreken? Kom dan ‘anders vergaderen’ bij ons.
Indien gewenst kunt u aansluitend een kookworkshop op maat volgen, ook kunnen wij de volledige catering voor u verzorgen.

Vergaderen met kookworkshop of catering in Utrecht.Wilt u anders vergaderen op een bijzondere locatie? De creativiteit spat er vanaf bij ons in de kookstudio. Dankzij het grote aantal nieuwe prikkels komen de deelnemers gemakkelijk op nieuwe ideeën en heeft u de mogelijkheid om de traditionele denkwijzen te doorbreken. U kunt bij ons in de kookstudio totaal anders vergaderen dan u gewend bent.

Teamspirit en creativiteit tijdens het vergaderen

Het anders vergaderen leidt tot een betere teamspirit en maakt dat de deelnemers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.
Vergaderen in een andere omgeving zorgt ervoor dat het mogelijk is om buiten de bekende kaders te denken, het vergaderen op een andere locatie zorgt voor out-of-the-box ideeën waar u anders wellicht nooit opgekomen was.

Anders vergaderen bij ons in de kookstudio?

Onze studio beschikt over verschillende ruimtes. Het is dus niet zo dat u in de keuken gaat vergaderen. U kunt gebruik maken van een flip over die wij gratis ter beschikking stellen. Mocht u ander apparatuur nodig hebben dan kunnen wij dat in overleg met u inhuren.

Combineer het met catering of een kookworkshop op maat, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.