Vergaderen met kookworkshop – voor bedrijven

Op zoek naar inspiratie of gewoon eens de dagelijkse patronen doorbreken? Kom dan ‘anders vergaderen’ bij ons.
Indien gewenst kunnen jullie aansluitend een kookworkshop op maat volgen, waardoor de creativiteit van het team een boost krijgt. Liever lunchen en vergaderen in jullie eigen bedrijfspand? Kies dan voor de volledige catering van KEUKENvuur!

Vergaderen op een unieke locatie zorgt ervoor dat mensen op een andere manier gaan nadenken. Het stimuleert de creativiteit en werknemers zijn buiten het kantoor vaak sneller geneigd om gewaagde ideeën met elkaar te delen. Dit komt door nieuwe prikkels en zorgt ervoor dat de traditionele denkwijze wordt doorbroken. Een vergadering in onze vergaderruimte in combinatie met een kookworkshop is de perfecte manier om werk en plezier met elkaar te combineren!   

 

 

Teamspirit en creativiteit tijdens het vergaderen

Thaise receptenAls teamleider of HR medewerker ben je constant op zoek naar manieren om het team te versterken. Komen jullie vergaderen bij KEUKENvuur, dan zorgt dit ervoor dat mensen sneller buiten de bekende kaders gaan denken. Een vergadering op locatie zorgt er dus niet alleen voor dat het team even uit het normale patroon wordt getrokken, maar ook voor meer productiviteit! Stimuleer out-of-the-box ideeën en boek een kookworkshop naar keuze. 

Vergaderen met kookworkshop

In onze kookstudio vind je verschillende ruimtes. Hierdoor is het mogelijk om te vergaderen en te koken in een aparte ruimte. Maak tijdens de vergadering gebruik van onze flip-over en laat het ons gerust weten als er apparatuur nodig is. Dan zorgen wij er samen met jou voor dat de juiste apparaten gehuurd worden voor de vergadering op locatie. 

Combineer de vergadering met hapjes vanuit de catering of boek na de vergadering een kookworkshop op maat. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of ben je op zoek naar meer informatie over de kosten van een vergaderen met een kookworkshop? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.