Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Aanbiedingen

AANBIEDINGEN OP KEUKENVUUR

Hieronder vindt u onze drie lopende aanbiedingen.

Aanbieding voor bedrijven

Een gezellig bedrijfsuitje waar jullie samen in ontspannen sfeer gaan koken en eten. Wij hebben in de maanden september en oktober een speciale aanbieding.Een Tapas kookworkshop inclusief alle alcoholische en non alcoholische drankjes voor slechts € 50,- euro per persoon inclusief BTW. Deze workshop duurt 3 uur.

Deze workshop is te boeken op maandag en dinsdag vanaf minimaal 10 deelnemers. Wilt u wel graag een kookworkshop organiseren, maar voor minder dan 10 deelnemers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via de knop klik hier om aan te melden of bel 030 7370051

 

COUPON CODE : COUCOAANBIEDINGBEDRIJVEN2017

Kopieer deze code klik op de knop hieronder en plak de code in het coupon veld

 

Klik hier om aan te melden

SUSHI LEREN MAKEN

Je krijgt tekst en uitleg over het aankopen van verse vis. Daarna maken we verschillende soorten sushi’s. We maken o.a. Futomaki (brede rollen rijst met garnituur), maiki-rollen (dunne rollen rijst met garnituur) en nigiri-sushi (bolletjes rijst met verschillende soorten beleg). Eenmaal deze workshop gevolgd kun je voortaan in een handomdraai zelf heerlijke sushi maken..

Deze workshop is op open inschrijving en gaat door bij inschrijving van minimaal 10 deelnemers. Kosten € 47,50- p.p. inclusief de drankjes en de BTW

 

COUPON CODE : COUCOSULMKOW2017

Kopieer deze code klik op de knop hieronder en plak de code in het coupon veld

 

Klik hier om aan te melden

STREETFOOD KOOKWORKSHOP

Een combinatie van Aziatische en Oosterse take out food en snacks. Een begrip waarbij u aan mobiele kraampjes op straat denkt en waar de meest lekkere gerechtjes vers gemaakt worden.Voor de liefhebbers van deze snacks een aanrader!

Deze workshop is op open inschrijving en gaat door bij inschrijving van minimaal 10 deelnemers. De kosten zijn € 55,- euro per persoon inclusief alle drankjes en de BTW.

 

COUPON CODE : COUCOSTREFOKOW2017

Kopieer deze code klik op de knop hieronder en plak de code in het coupon veld

 

Klik hier om aan te melden