Met deze 5 recepten maak je het perfecte Paasdiner!

Een Paasdiner, chocolade fonduen, gourmetten, paaseieren zoeken, een pretpark bezoeken of misschien toch nog even naar de kerk? Keuzes genoeg tijdens Pasen! De laatste jaren is echter een mooie trend zichtbaar: steeds meer mensen kiezen met Pasen voor een heerlijk Paasdiner. Romantisch met z’n tweeën, hecht met het hele gezin of lekker gezellig met de hele familie.

Hoe dan ook valt of staat een diner met lekker eten! Vandaar dat we 5 makkelijke recepten voor je hebben uitgezocht die voor jou het perfecte Paasdiner opleveren!

Amuse – Madeleine met Romero & honing

We trappen af met de perfecte combinatie van zoet en zout: Madeleines met Romerokaas, rozemarijn en honing. De Romerokaas heeft een korst van rozemarijn die je subtiel proeft. Gecombineerd met het zoete van de honing en het luchtige van de Madeleines is dit een heerlijke amuse om je Paasdiner mee te beginnen!

Recept: Madeleines met Romero, rozemarijn en Honing

Voorgerecht – Salade met Pietermanfilet, gekonfijte paprika’s en balsamico uitjes

Een heerlijke salade met de relatief onbekende Pietermanfilet die naar Tong smaakt, maar veel goedkoper is. Gecombineerd met zelfgemaakte gekonfijte paprika’s en heerlijke balsamico uitjes zorgt deze salade voor een ware smaaksensatie.

Recept: Salade met Pietermanfilet, gekonfijte paprika’s en balsamico uitjes

Tussengerecht – In hazelnootboter gebakken Hollandse asperges

Met een beetje geluk zijn ze er al, échte Hollandse asperges. Goede asperges hebben niet veel nodig, dus we houden het simpel. Door ze te bakken in zelfgemaakte hazelnootboter worden de asperges nóg lekkerder.

Recept: In hazelnootboter gebakken Hollandse asperges

Hoofdgerecht – Pasta Vongole met prosecco

Een lekker hoofdgerecht voor je Paasdiner in 15 minuten? Met de Pasta Vongole met prosecco ben je in no-time klaar! De schelpdieren in deze pasta geven in combinatie met de sjalotten, knoflook en prosecco heel veel smaak aan deze Italiaanse klassieker. Als vulling kan je voor mossels, kokkels of andere schelpdieren kiezen.

Dessert – Crème van witte chocolade met aardbeien, limoenmeringue en karamelijs

Waarschijnlijk zit je na de vorige 4 gerechten al behoorlijk vol. Echter, voor dit toetje heb je gegarandeerd nog wat ruimte over! De limoenmeringue combineert perfect met alle zoetigheid en ook de aardbeien zijn lekker fris bij de crème en het karamel ijs. Een dessert waarmee je gegarandeerd de lente in huis haalt!

Geen zin om zelf een Paasdiner koken?

Al druk genoeg met Pasen en geen zin om te koken? Tijd voor een romantisch diner voor twee, maar dan thuis in je eigen eetkamer? Wil je je volledig richten op je gasten of je familieleden die bij je komen eten? Wat je reden ook is, een kok aan huis kan uitkomst bieden! De professionele koks van Keukenvuur maken graag het perfecte Paasdiner voor je. Natuurlijk kunnen we de genoemde gerechten klaarmaken, maar we maken ook andere heerlijke gerechten. Ook kan je bij ons terecht voor een bijpassend wijn- en frisarrangement.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en geniet van je eigen kok aan huis!

Voorkom kerstmenu stress en zet een heerlijke maaltijd op tafel

Laat een reactie achter