Nigiri, Futo Maki en Maki; zijn dat termen waar het water bij in de mond loopt? Na de borrel workshop sushi & sashimi van 3 uur heeft de Japanse keuken geen geheimen meer voor jou!
Ben je een ware 'Choco-holick' en helemaal gek op alles wat met chocolade te maken heeft? Dan is dit dé kookworkshop voor jou. We gaan aan de slag met witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade.
Welkom bij deze unieke kookworkshop, waar voeding en welzijn samenkomen in een harmonieuze symfonie van smaken en gezondheid. "Koken als Medicijn" is niet zomaar een culinaire ervaring; het is een reis!
Streetfood is een essentieel onderdeel van de culinaire cultuur van veel landen. Het verwijst naar de verscheidenheid aan etenswaren en drankjes die op straat worden verkocht, vaak vanuit mobiele stalletjes of karretjes.
Houd jij elk jaar een nieuwjaarsborrel voor vrienden, familie of collega's? En ben je op zoek naar ideeën voor een originele nieuwjaarsborrel in 2023? Ontdek nu meer over onze nieuwjaarsborrel kookworkshop.
Het samenstellen van een kerstmenu is een flinke opgave, en daarom bieden we een kerst kookworkshop aan. Welke gerechten passen perfect bij de kerst en hoe stel je een menu samen waar iedereen blij van wordt?
Bier is niet alleen lekker om te drinken, maar ook een goede toevoeging aan diverse gerechten. Het gebruik van bier in de keuken voegt dieptes van smaak toe die je met andere ingrediënten moeilijk kunt bereiken.
Er wordt wel gezegd “zo zout heb je het nog nooit gegeten”. En dat kan ook wel kloppen als je ziet hoeveel zout er in ons dagelijkse voeding zit. 80% wordt door de fabrikant toegevoegd! Maar het kan ook anders.
Neem een uniek kijkje in de wereld van de Mexicaanse keuken. De keuken is over heel de wereld bekend, al weten veel mensen niet dat het eigenlijk gaat om een samenvoeging van verschillende keukens.
Tijdens de kookworkshop Costa Rica gaan jullie aan de slag met een aantal culinaire tradities, die zijn samengebracht vanuit Afrika, Zuid-West Europa en China.